Nabor 6 vrst delovnih orodij Tools Set Black&Decker Smoby s montažnimi deli

Opis izdelka

Nabor orodij Tools Set Black&Decker francoskega proizvajalca Smoby bo razveselil vsakega otroka, še posebej fantke od 3. leta starosti. Originalni set orodja vsebuje 6 dodatkov, med katerimi so žaga, kladivo, montažni ključi, izvijač, klešče, vijaki in montažni deli. Otroci se bodo z njimi igrali kot popravljalci, pridobili bodo prve izkušnje in se naučili pravilno uporabljati orodja. Orodje je izdelano iz prvovrstne plastike z nežno površino, originalni motiv z blagovno znamko orodja Black&Decker bo očaral vsakega fanta.

Igre o poklicih odraslih omogočajo otrokom celostni razvoj. Na igriv način se tako približujejo svetu odraslih, preizkušajo in odkrivajo, kaj vse vključuje življenje mojstrov popravil. S pomočjo orodja se pri otrocih razvija fino motorične sposobnosti in gibalne spretnosti. Uporaba orodij spodbuja tudi razvoj logičnega mišljenja in koncentracije, fantje odkrivajo nove možnosti igranja, razstavljajo in popravljajo stvari.

Francoski Smoby že vrsto let otrokom prinaša kakovostne igrače z originalnim dizajnom. Plastika na igračah Smoby je trdna, odporna, a hkrati nežna in gladka na dotik, kot žamet. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, pritegnejo vsakega najmanjšega otroka. Proces izdelave igrač Smoby je strogo nadzorovan, igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost17*7*3 cm
Dimenzije paketa13*5*25 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.