Multiaktivno grizalo Colors-My Activity Rattle Kaloo z ropotuljico 30 cm za najmlajše

Opis izdelka

Multiaktivno grizalo z ropotuljico Kaloo Colors-My Activity Rattle je čudovita igrača, primerna za najmlajše otroke že od njihovega rojstva. Veliko je 30 cm, s pomočjo vrvice ga lahko privežete nad posteljico ali avtosedež. Plišasta igrača za najmlajše je izdelana v veselih barvah, ki bodo pritegnile zanimanje vsakega otroka. Grizalo za dojenčke, v obliki obroča bo pomagalo pri rasti otroških zobkov. Na plastičnem obroču so obešene različne živalce veselih barv, ki jih sestavlja ropotuljica in pri pritisku dajejo piskajoče zvoke. To vse bo pripomoglo k razvoju občutljivega otroškega sluha, orientiralo dojenčka v zunanjem svetu in ga spodbujalo k raziskovanju svojega okolja. Grizalo s plišastimi živalcami je odlična igrača za najmlajše, s katero se bodo zabavali ure in ure.

Igra s plišastimi igračkami je pomembna za razvoj vsakega otroka, zvišuje aktivnost njihovih možganov, oblikuje njihovo osebnost, spretnosti in sposobnosti. Grizalo z ropotuljico in plišastimi igračami je izdelano v pestrih barvah in izrazitih detajlih, ki so priporočljivi za najmlajše otroke, saj še nimajo popolnoma razvitega vida in ne še dojemajo vseh barv. Igračo lahko najmlajši otroci tudi okušajo in grizejo, s čimer otroci raziskujejo predmete okoli sebe. Vsaka otroška igrača Kaloo je testirana in izpolnjuje tudi te najvišje standarde, zato je na to pripravljena. V prvih tednih življenja je tipna zaznavnost otroka zvišana, otrok reagira na vsak dotik in za spodbujanje te aktivnosti je primerno tudi piskajoče grizalo Kaloo

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 16 let ukvarja z izdelavo mehkih plišastih igrač edinstvenega dizajna in kakovostnih materialov. Otroške igrače Kaloo izražajo francoski čut za lepoto, popolnost in edinstvenost. Proces izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kakovost in popolna varnost izdelkov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Priporočeni način čiščenja igrače je pranje pri 30° brez uporabe belil in mehčalcev, da bi s tem ohranili barvo in kakovost igrače, po pranju pa igračo prosto posušite.

Lastnosti

  • nežna in mehka igrača iz pliša z grizalom in ropotuljico
  • primerna za najmlajše otroke od 0. meseca
  • velikost 30 cm
  • barvna zasnova
  • pranje pri 30°, nato prosto sušenje
  • idealna za igranje, razvoj motorike, rast zobkov najmlajših otrok
  • izpolnjuje najstrožje varnostne kriterije
  • francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost30 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.