Ustvarjalna igra Nature Friends Multiactivity Kit Art Educa štiri princeske z ustvarjalnimi aktivnostmi od 7 leta

Opis izdelka

Ustvarjalna igra Nature Friends Multiactivity Kit Art je ustvarjalni set španskega proizvajalca Educa za vse spretne otroke, predvsem pa deklice od 7. leta starosti. V originalnem setu se nahajajo 3 različne aktivnosti, s katerimi bodo otroci ustvarili čudovite sličice in se zatopili v svet ustvarjalnosti in domišljije. Pri izdelavi sličic bodo preizkusili tehniko praskanja na temni podlagi, mozaik s kamenčki in tehniko okraševanja z bleščicami in barvnimi folijami. Na voljo bodo imeli tudi bogati set pripomočkov – barvne bleščice, folije, kamenčke, pripomoček za praskanje in okrasni okvir. Lastnoročno bodo ustvarili dizajnerske dodatke za otroško sobico, ob tem pa se bodo zabavali ure in ure.

Set ustvarjalnih iger z veselimi sličicami je odlično darilo za vse spretne otroke, ki radi ustvarjajo in sestavljajo nove reči. Vsi dodatki so proizvedeni iz kakovostnih materialov, otroci pa bodo dobili priložnost, da pokažejo svoje spretnosti in domišljijo pri lastni umetniji, ob tem pa bodo pridobivali zdravo samozavest. Ustvarjalni set uči otroke koncentracije in potrpežljivosti, pripomore k razvoju logičnega mišljenja, otroci se prav tako trudijo ustvariti kar najlepšo sliko. S tem si izboljšujejo tudi fino motoriko, saj morajo delati z različnimi pripomočki in dodatki. Ustvarjalni set v motivu štirih princesk bo otroke navdušil že na prvi pogled.

Otroška igra z ustvarjalnimi igračami in izdelovanjem razvija domišljijo in predstavnost. Otroci se bodo naučili opazovati posamezne detajle in se vsestransko razvijali. Španski proizvajalec Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzel in didaktičnih iger. V ponudbi znamke Educa boste poleg ustvarjalnih setov našli mnogo čudovitih puzzel za otroke in odrasle, ki zagotovo ne smejo manjkati v vaši zbirki.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 7 let
PorekloŠpanija
Dimenzije paketa30*35*6 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.