Figurica mucka Cosmo z walkie-talkiejem 44 Cats Smoby 17*19*7 cm

Opis izdelka

Verjetno bi vsak otrok želel postati astronavt in doživeti vesoljne pustolovščine. Figurica mačka Cosma z animirane televizijske serije 4 Cats je zato pravo darilo za vse otroke od 3. leta starosti. Pogumni mucek Cosmo, ki prijateljuje z muckami iz glasbene skupine Buffycats bo razveselila vsega ljubitelja vesolja. Mucka Cosmo v astronavtskem skafandru prihaja v paketu skupaj z rumenim walki-talkijem, s pomočjo katerega komunicira s svojimi prijatelji. Pristen videz, dodelanost in žive barve na figurici Cosmo bodo otrokom prinesli ogromno odličnih doživetij pri odkrivanju skrivnosti vesolja. Zbirateljsko figurico z delavnice francoskih dizajnerjev znamke Smoby lahko otroci dopolnijo tudi z drugimi junaki te animirane televizijske serije, ki je prevzela otroke po celem svetu. 

Figurice priljubljenih muck vsestransko razvijajo vaše otroke, ki ravno spoznavajo nove barve in oblike ter se seznanjajo z animiranimi junaki. Razvija domišljijo in predstavnost, z igro s figuricami pa si izboljšuje fino motoriko. Učijo se imen junakov, si ustvarjajo asociacije in si izmišljajo tudi druge vesele dogodivščine. Figurica mucke je izdelana je iz kakovostne plastične umetne mase in bo otrokom zdržala leta in leta. Z njo si bodo dopolnili svojo zbirko in si skupaj s svojimi bratci, sestricami in prijatelji pripovedovali zgodbe o pogumnih muckah. Mere izdelka znašajo 17*19*7 cm.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom le vrhunske igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Dimenzije paketa17*19*7 cm
Barvabela
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.