Motorna žaga elektronska Black&Decker Chainsaw Smoby z zvokom

Opis izdelka

Elektronska motorna žaga, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično delovno igračo za dečke in deklice od 3. leta starosti. Elektronska žaga ob žaganju daje zvoke kot prava žaga, s čimer se bodo otroci pristno zabavali. Proizvedena je iz trdne in trpežne plastike z zaobljenimi robovi, je maksimalno varna za otroško igro. Otroška žaga v motivu delovnega orodja Black&Decker bo otroke navdušila že na prvi pogled, z njo se bodo zabavali ure in ure. Veliko se bodo naučili o uporabi delovnega orodja in o tem, kaj vse je potrebno za različna popravila.

Mali mojstri se radi igrajo z delovnim orodjem in se s tem na igriv način približujejo svetu odraslih in pridobivajo nova znanja. Pri igri z motorno žago si razvijajo svoje finomotorične sposobnosti, tehnično predstavnost in logiko. Učijo se osredotočati na nove reči, odkrivajo in raziskujejo nove materiale, barve in oblike. Delovne igrače omogočajo otrokom preizkušati različne vloge, pri katerih rešujejo različne tehnične težave in se učijo improvizacije. Otroška žaga je dimenzij 40*10*14 cm in je prilagojena majhnim otroškim rokicam.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače originalnega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in fantazijo. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost40*10*14 cm
Dimenzije paketa44*17*14 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBatteries: 3 x AA (included)
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.