Leseni most in plišasti medvedek My Activity Gym Home Kaloo z ropotuljico in zvezdo 65*45 cm od 0-10 mes

Opis izdelka

Leseni most My Activity Gym iz brezčasne kolekcije Home, francoskega proizvajalca Kaloo predstavlja izjemno igračo, ki bo razveselila vse dojenčke od 0 do 10. meseca starosti. Čudoviti most za najmlajše je izdelan iz kakovostnega in trpežnega lesa, njegovo trdno ogrodje je izjemno stabilno. Originalni videz in nežne barve bodo popestrili vsako sobico in ustvarili prijetno in domače vzdušje. Malčki se lahko veselijo 3 aktivnosti, s katerimi se bodo lahko prebudili in začeli dan z dobrim počutjem. Z ropotuljice v lesenem obročku bodo zaslišali nežen zvok in urili občutljivost svojih ušesk, plišasti medvedek pa je idealen za pripovedovanje pravljic. Lesena zvezdica z lesenimi in silikonskimi kroglicami bo otroku služila za spoznavanje novih površin in oblik.

Igrače na otroškem mostu bodo prevzele dečke in deklice, ponujajo jim odlične aktivnosti za razvijanje njihovih motoričnih in kognitivnih spretnosti. Material, uporabljen pri proizvodnji izpolnjuje stroge kriterije in standarde, da bi se otroci igrali v maksimalno varnih pogojih. Nežne barve na igračah so prilagojene potrebam najmlajših otrok, ki se šele učijo prepoznavati posamezne barve. Mali medvedek je iz nežnega pliša, prijetno mehkega za otroško kožo. Z lesenim mostom Kaloo boste vašim najmlajšim ustvarili igralni kotiček, v katerem bodo preživeli ure in ure. Mere izdelka znašajo 65*45 cm. 

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 20 let ukvarja z razvojem mehkih plišastih igrač in dodatkov edinstvenega dizajna za najmlajše otroke. Postopek izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Otroške igrače Kaloo so odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in popolnost. Kaloo se posveča potrebam in željam najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč temu ob igračah Kaloo počutijo mirno in varno. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost65*45 cm
Dimenzije paketa55*8*47 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarjava
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.