Mizica za nego dojenčka Nursery Écoiffier 13 dodatkov z banjico od 18 mes

Opis izdelka

Mizica za nego dojenčkov iz kolekcije Nursery, francoskega proizvajalca Écoiffier predstavlja popolno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 18. meseca starosti. Čudoviti dizajn v barvni kombinaciji modre, oranžne in bele barve bo vse male mamice očaral na prvi pogled. Mizico za nego sestavlja previjalni pult z vrtiljakom, jedilni del s sedežem, tehtnica in manjši umivalnik. Previjalni pult se lahko odpre, v notranjosti je predalček za pripomočke in dodatke. Del mizice je tudi priročna banjica, v kateri bodo deklice okopale svojega najljubšega dojenčka.

Odličen del dodatkov bo otrokom priskrbel pristna doživetja pri negi dojenčka. Veselijo se lahko stekleničke za hranjenje, žličke, vilice, mila, glavnička in termometra. Mizica je proizvedena iz kakovostne umetne mase, ki je hkrati gladka in prijetna na dotik. Z njo se bodo igrale deklice, ki bodo svojim dojenčkom posvečale veliko pozornosti, jih nahranile in pazile nanje. Igra z otroškim dojenčkom je za otroke pomembna tudi za razvoj komunikacijskih in jezikovnih spretnosti, z njo pridobivajo občutek za odgovornost in se približujejo svetu odraslih. Mere mizice znašajo 55*51*53 cm, kjer skupna višina meri 53 cm. Dojenček ni del paketa.

Francoski proizvajalec Écoiffier že več desetletij prinaša otrokom kakovostne plastične igrače.Kolekcija igrač Vert Azur je okolju prijazna, zapakirana v 100 % reciklirane kartonske embalaže in varna za otroško igro, saj ne vsebuje škodljivih snovi. Igrače so proizvedene v francoskem mestu Oyonnax, izpolnjuje najvišje evropske standarde, zato so primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa proizvajalec Écoiffier z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z varnostnimi kriteriji med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost55*51*53 cm
Dimenzije paketa80*60*47 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,85 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.