Miza Vrtnar De Jardinage 2v1 Smoby dvodelna z vrtičkom in peskovnikom/bazenčkom s pokrovom in 15 dodatki od 24 mes

Opis izdelka

Francoski proizvajalec Smoby prinaša vsem dečkom in deklicam od 2. leta starosti originalno in moderno vrtno mizico De Jardinage 2v1, s katero se bodo otroci odlično zabavali in z igro vrtnarjenja preživeli ogromno veselih trenutkov. Miza Vrtnar je zasnovana v čudoviti barvni kombinaciji zelene, bele, modre in rdeče, zahvaljujoč čemur bo lepo okrasila vsak vrt ali dvorišče. Večfunkcijska mizica v sebi skriva dve komori – otroci bodo eno komoro napolnili s peskom ali vodo, prostor v drugi pa bodo lahko uporabili kot vrtiček, v katerem bodo gojili lastne rastline, jih zalivali in zanje skrbeli. Obe komori lahko prekrijete s pokrovom.

Nad dvodelnim peskovnikom bodo otroci navdušeni že na prvi pogled. Skupaj z njimi se lahko igrajo poklice vrtnarjev, zahvaljujoč čemur si razvijajo pozitivni odnos do narave, pridobivajo občutek za odgovornost in se približujejo svetu odraslih. Za še boljšo zabavo pa bo poskrbel set 15 dodatkov, s katerimi bo igra še bolj realistična. Veselijo se lahko vrtnarske košarice z motiko, modre kanglice, grabljic, pripomočka za sajenje, lopatke, bučke in korenčka, ne manjkata pa niti dva cvetlična lončka, kamor lahko zasadijo rožice. To vrtno orodje jih bo naučilo, za kaj služijo posamezni pripomočki in kako jih uporabljati. Sami se bodo lahko odločili, katere rastlinice in rože bodo posadili, medtem pa bodo lahko opazovali njihovo rast in jih skrbno zalivali.

Ko bodo otroci poskrbeli za svoj vrtiček, lahko v prosti prekat nalijejo vodo ali pa ga napolnijo s peskom, si postavljajo gradove, stolpe, tunele in se na polno potopijo v svet domišljije in predstavnosti. Mali gradbeniki imajo na voljo zeleno lopatko, grabljice in 3 čudovita modelčka za v pesek. Na male mornarje pa čaka tudi presenečenje v podobi rdeče ladjice – v mizico nalijejo vodo in se osvežujoče zabavajo pri igri mornarjev in gusarjev. S prijatelji in sorojenci bodo tako doživeli veliko veselih trenutkov, medtem ko si bodo pripovedovali razburljive pustolovščine. Otroci se lahko igrajo tudi v prijetni senci – mizica ponuja tudi odprtino za senčnik (ni del paketa).

Mizica De Jardinage je izjemna predvsem zaradi svoje multifunkcionalnosti. Otroci jo bodo uporabili kot peskovnik, bazenček za ladjice in vrtiček. To pa še ni vse – ko jo boste prekrili s pokrovom se bo spremenila na klasično otroško mizico, tako da lahko otroci na njej rišejo sličice, malicajo ali pa se s prijatelji in sorojenci igrajo namizne igre. Mali radovedneži pa si bodo zahvaljujoč njej razvijali fino motoriko, komunikacijske spretnosti in odkrivali lastno osebnost. Čudovita otroška mizica je zahvaljujoč 4 plastičnim nogicam, proizvedenim s pomočjo tehnologije Blow Molding izjemno trdna in stabilna. Njena površina je zaščitena z anti UV filtrom, zahvaljujoč čemur bo ohranila žive barve tudi po več letih uporabe. Je izjemno kompaktna – zahvaljujoč dimenzijam 69*69*46 cm jo lahko uporabite tudi v manjših prostorih, tudi na terasi stanovanja. 

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače originalnega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost69*69*46 cm
Skupna višina46 cm
Višina delovne površine46 cm
Dimenzije paketa70*17*72 cm
Skupna dolžina69 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,3 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.