Miza Voda&Pesek Smoby z dvojnim pokrovom in ladjica z modelčki od 18 mes

Opis izdelka

Želite svojim otrokom priskrbeti odlično igračo za dvorišče ali vrt? Otroška mizica Voda&Pesek Smoby predstavlja izpolnjene sanje za vsakega otroka od 18. meseca starosti dalje, ki rad preživlja čas zunaj in uživa v igri s peskom in vodo. Mizica je zasnovana v čudoviti barvni kombinaciji zelene, bele, modre in rdeče. Mizica za otroke v sebi skriva dve samostojni in ločeni komori - eno lahko napolnite z vodo, drugo pa s peskom. Obe komori lahko prekrijete s pokrovom. Pri igri s to mizico bodo malčki lahko uporabili tudi set igrač, v katerem se nahajajo male grabljice, lopatka, ladjica in dva modelčka za pesek. Otroška mizica ponuja tudi odprtino za pritrditev senčnika (ni del paketa), tako da se lahko otroci med vročimi poletnimi igrami igrajo v prijetni senci.

Otroška mizica za igranje je posebna zaradi svoje večnamenskosti. Ko odstranite vrhnji pokrov, lahko v prazne komore nalijete vodo ali vsipate pesek in zabava z modelčki, ladjico in drugimi igračami se lahko začne. Če pa mizico prekrijete s pokrovom, pa lahko otroci na mizici rišejo, malicajo ali pa se igrajo. Z otroško mizico za vodo in pesek bodo vaši malčki preživeli veliko zabavnih in veselih trenutkov, če se bodo igrali sami ali pa s prijatelji in sorojenci.

Pri igri se pri otrocih razvija domišljija, predstavnost in komunikativne spretnosti. Dimenzije otroške mizice merijo 69*69*46 cm. Mizica za otroke dosega višino 46 cm, je stabilna in trdna. Njene kompaktne mere omogočajo njeno uporabo tudi v manjših prostorih, ali pa na vrtu oz. terasi. Mizica je opremljena tudi z anti UV filtrom, ki varuje mizico pred sončnimi žarki, zahvaljujoč čemur bodo barve ostale žive tudi po daljšem času.

Smoby je ugledni francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna, odporna in hkrati nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da bi bili vaši malčki med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in predstavnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost69*69*46 cm
Skupna višina46 cm
Višina delovne površine46 cm
Dimenzije paketa70*17*72 cm
Skupna dolžina69 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,3 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.