Lesena miza za nogomet Click&Goal Soccer Table Smoby zložljiva s sestavo v 10 minutah z 2 žogicama od 8 leta

Opis izdelka

Lesena miza za ročni nogomet, francoskega proizvajalca Smoby je vrhunski športni pripomoček za notranje prostore, s katerim se bodo zabavali vsi otroci od 8. leta starosti. Čudovita miza iz lesa deluje brezčasno in sodobno in razpolaga s trdno leseno konstrukcijo. Uporabljali jo boste doma in jo vzeli tudi na obiske k prijateljem – zahvaljujoč domiselnemu sistemu jo lahko sestavite v 10 minutah. Štiri teleskopske palice z udobnimi črnimi ročaji omogočajo preprosto uporabo figuric nogometašev v barvnih dresih označenih s številkami. Namizni nogomet je primeren za 2-4 igralce. Miza ima vgrajen prostorček za žogice in prav tako števca golov na obeh straneh.

V paketu sta tudi dve plutovinasti žogici, ki sta nujni za napete nogometne tekme. Namizni nogomet je že leta in leta priljubljena zabava tako za otroke kot tudi za odrasle. Z igro namiznega nogometa dečki in deklice na zabaven način vadijo svoje reflekse, trenirajo svojo hitrost in natančnost pri streljanju na gol. Namizni nogomet je dobro uravnotežen in ne bo zabaval le otrok, z njim se lahko igrajo tudi odrasli. Miza iz naravnega lesa stoji na 4 trdnih nogah, njena površina je prijetna na dotik. Mere izdelka znašajo 97*94*82 cm, kjer je skupna višina 82 cm.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom originalne igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 8 let
PorekloFrancija
Velikost97*94*82 cm
Skupna višina82 cm
Dimenzije paketa104*35*21 cm
Skupna dolžina97 cm
MehanskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža15,7 / 17,5 kg
Barvarjava
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.