Miza za otroke KidTable Smoby modra z UV filtrom od 18 meseca

Opis izdelka

Miza otroke KidTable je modern in originalen vrtni dodatek francoskega proizvajalca Smoby, ki je primeren za dečke in deklice že od 12. meseca starosti. Mizica je narejena v modri in beli barvni kombinaciji, svoje žive barve pa bo ohranila tudi po več letih uporabe, zahvaljujoč anti UV filtru, ki preprečuje bledenje. K mizice se udobno lahko usedejo 4 otroci, ki lahko uživajo v okusnih prigrizkih s svojimi sorojenci in prijatelji na vrtu ali v notranjih prostorih. Otroška mizica se odlično poda k otroškim hiškam Smoby in drugim vrtnim dodatkom iz kolekcije, med katere spadajo tudi priljubljeni stolčki KidChair, tabureti Kidstool in mizice KidBench.

Mizica je izdelana iz najkakovostnejše plastike, s pomočjo posebne tehnologije Blow Molding, ki priskrbi igračam Smoby najvišjo trdnost in trpežnost. Mizica je izredno stabilna, njene robustne nogice pa so prilagojene igri na vrtu in tudi notranjim prostorom. Zaobljeni robovi zagotavljajo otrokom varnost pri igranju, njena površina pa je nežna in žametna na dotik. Skupna višina mizice meri 45 cm, tako da jo bodo dosegli tudi majhni otroci. Mere mizice znašajo 76*52*45 cm, njena teža pa je 3,9 kg. Priročno mizico lahko brez težav premaknete kamorkoli boste želeli, prav tako pa se preprosto postavi.

Vrtna mizica znamke Smoby prinaša otrokom dovolj prostora za risanje in barvanje sličic, prav tako pa se lahko ob njej udobno najedo, skupaj s sorojenci in prijatelji. Na mizici lahko razprostrejo tudi različne igre, puzzle, svojo uporabnost pa bo našla tudi na vrtnih zabavah. Popolnoma se bo podala na vsak vrt, otroci bodo z njeno pomočjo razvijali socialne vezi, domišljijo in predstavnost. Mizico bodo otroci uporabljali med celim letom, med hladnejšimi meseci v notranjih prostorih, med toplimi in sončnimi dnevi pa zunaj.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že celo desetletje.Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava nad 39€ SI
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost76*52*45 cm
Skupna višina45 cm
Dimenzije paketa54*12*79 cm
Skupna dolžina76 cm
UV filterDa
EmbalažaDa
Teža3,9 kg
Barvamodrá
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
captcha