Miza za otroke KidTable White Smoby sivo krem z UV filtrom 76*52*45 cm od 18 mes

Opis izdelka

Miza za otroke KidTable White francoskega proizvajalca Smoby je brezčasno vrtno pohištvo, ki je primerno za dečke in deklice že od 18. meseca starosti. Mizica je sivo krem barvne kombinacije in bo svoje barve ohranila tudi po več letih uporabe, zahvaljujoč anti UV filtru, ki bo preprečil bledenje barv. Za mizico se bodo udobno usedli kar 4 otroci, ki lahko ob njej uživajo v prigrizkih s svojimi sorojenci in prijateljih na vrtu ali v notranjih prostorih. Otroška mizica se odlično poda k hišicam Smoby in drugemu vrtnemu pohištvu iz kolekcije, med katere spadajo tudi prvorazredni stolčki KidChair, tabureti Kidstool in klopi KidBench.

Mizica je izdelana iz najkakovostnejše plastike s pomočjo posebne tehnologije Blow Molding, ki daje igračam Smoby najvišjo trdnost in trpežnost. Mizica je izredno stabilna, njene robustne nogice pa so prilagojene igri v notranjih in zunanjih prostorih. Zaobljeni robovi zagotavljajo otrokom varnost, površina mizice pa je nežna in žametna na dotik. Višina mizice meri 45 cm, tako da jo bodo dosegli tudi majhni otroci. Skupne mere mizice znašajo 76*52*45 cm, njena teža pa je 3,9 kg. Priročno mizico lahko brez napora premaknete kamor koli jo boste potrebovali, hitro pa se tudi sestavi.

Vrtna hiška znamke Smoby prinaša otrokom dovolj prostora za barvanje in risanje risbic, prav tako pa bodo otroci ob njej skupaj s svojimi sorojenci in prijatelji prijetno pomalicali. Na mizici lahko razprostrejo tudi različne družabne igre, svojo uporabnost pa bo našla tudi na vrtni zabavi. Popolnoma se bo podala na vsak vrt, pripomogla k razvoju otroških socialnih vezi ter razvoju domišljije in predstavnosti. Mizico lahko uporabljate celo leto, med hladnejšimi meseci bodo otroci ob njej lahko risali in barvali v notranjih prostorih, v toplih in sočnih dnevih pa bodo lahko ob njej malicali in se zunaj igrali družabne igre.

Francoski Smoby je vrhunski evropski proizvajalec kakovostnih plastičnih igrač in pohištva za otroke. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost76*52*45 cm
Skupna višina45 cm
Dimenzije paketa54*12*79 cm
Skupna dolžina76 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,9 kg
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO0306 Vedro set s krhličkou,ECO461 Vedro set Dino
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.