Miza za risanje in ustvarjanje My Very First Desk Maxi Abrick Écoiffier s stolčkom in pobarvanke s kockami od 12-36 mes

Opis izdelka

Miza za risanje in ustvarjanje My Very First Desk Maxi Abrick, francoskega proizvajalca Écoiffier predstavlja izjemno darilo za vse ustvarjalne otroke od 1. do 3. leta starosti. Zeleno bela mizica z modrimi detajli je okrašena s sličicami veselih živalic, barvastimi črkami in številkami. Na didaktično mizico lahko otroci zložijo 4 velike kocke, s katerimi se bodo učili prepoznavati različne barve in številke ter spoznavali nove živali. Vesele pobarvanje z barvicami bodo pripomogle k razvoju finomotoričnih spretnosti, domišljije in predstavnosti. Posamezne dodatke za risanje in barvanje lahko pospravijo v rdeč kozarček, na poličko ali v moder predalček.

Za otrokovo udobje bo poskrbel stolček brez naslona z višino 20 cm, na kateri lahko otroci sedijo tudi dlje časa. Kreativna mizica je proizvedena iz kakovostne umetne mase, stoji na 4 trdnih in stabilnih nogah. Otrokom ponuja dovolj prostora za razvoj njihovih umetniških talentov pri kateri koli ustvarjalni dejavnosti. Pri igri učencev in učiteljev bodo prav tako pridobili učne navade. Mere mizice znašajo 43*20*48 cm, zato ne zavzema veliko prostora in bo lepo okrasila vsako otroško sobico. Je maksimalno prilagojena potrebam najmlajših otrok, ki se bodo z njo zabavali leta in leta.

Francoski proizvajalec Écoiffier že leta in leta otrokom prinaša le najboljše igrače, ki izpolnjujejo najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa francoski proizvajalec z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z upoštevanjem varnostnih kriterijev med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost43*20*48 cm / 20*20*20 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,83 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.