Mikrovalovka z zvokom in lučko Tefal Electronic Microwave Smoby elektronska z rogljičkom in “cric-crac” gumbkom sivo-olivno zelena

Opis izdelka

Elektronska mikrovalovka Tefal Microwave francoskega proizvajalca Smoby je izjemni dodatek za otroke kuhinjice, s katerim se bodo igrali dečki in deklice od 3. leta starosti. Mikrovalovka v moderni sivo beli barvi z olivno zelenimi detajli ponuja otrokom zvočne in svetlobne učinke, tako da bo otroška igra kuharskih mojstrov še bolj pristna. Veselijo se lahko tudi dodatkov – na voljo imajo tudi krožniček z rogljičkom, ki ga lahko otroci pripravijo v mikrovalovki. Mikrovalovka je opremljena tudi z vrtljivim gumbom, ki daje mehanski zvok cric-crac.

Mikrovalovna pečica bo postala nepogrešljiv dodatek za vsako otroško kuhinjo, z njo pa se otroci lahko igrajo tudi samostojno. Z igro z igračami, ki spominjajo na resnične gospodinjske aparate, se bodo otroci naučili, kako jih uporabljati in si s tem razvijali svoje logično mišljenje, fino motoriko in predstavnost. Pri igri si bodo skupaj s sorojenci in prijatelji razvijali socialne spretnosti in pridobivali zdravo samozavest in se približujejo svetu odraslih. Mere izdelka so 24*13*19 cm in deluje na 2 bateriji tipa AA/LR6, ki nista priloženi kompletu.

Francoski Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače lastne, originalne ideje. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost24*13*19 cm
Skupna višina19 cm
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
MehanskoDa
Teža642 g
Opomba2x LR6/AA mignon not battery included
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.