Mikrofon s stojalom Kally's Mashup Smoby 3v1 kompatibilen z avdio predvajalniki karaoke ter različni svetlobnimi efekti od 5 leta

Opis izdelka

Odkrijte kakovostne otroške mikrofone z mnogimi funkcijami. Otroški mikrofon s stojalom Kally´s Mashup Nickelodeon z zvoki in lučko je primeren za vse deklice od 5. leta starosti, ki rade prepevajo svoje najljubše pesmice. Mikrofon za karaoke v čudoviti rožnati barvi v motivu priljubljene serije Kally´s Mashup, bo razveselil vsako deklico, ki pozna serijo o deklici, ki je želela postati zvezda popa. Skupna višina mikrofona za karaoke s stojalom znaša 120 cm. Otroški mikrofon za karaoke priključite na elektronski modul, s pomočjo katerega lahko otroci nastavijo glasnost zvoka in različne zvočne učinke, vključno s karaokami.

Elektronski modul lahko pripnete na stojalo ali pa ga uporabljate samostojno z mikrofonom. Set za karaoke ponuja tudi možnost priklopa mobilnega telefona, ki se preprosto namesti na zanj določeno mesto, priklopi na modul in male pevke se lahko še bolj zabavajo ob petju svojih najljubših pesmic. Mikrofon je kompatibilen z različnimi avdio predvajalniki, celotni set pa deluje na 4 baterije tipa AA/LR6, ki niso priložene kompletu.  

Smoby je priznani francoski proizvajalec otroških igrač. Na trgu zaseda vodilno mesto, saj so njegove igrače narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne plastike, ki je prestala najstrožje varnostne kriterije. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost44*37*120 cm
Skupna višina90 - 120 cm
Nastavljiva višinaDa
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBattery: 4 x AA/LR6 1.5V not included
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.