Mikrofon s stojalom 44 Cats Smoby 4 pesmice in 6 ritmov z zvokom in lučko od 5 leta

Opis izdelka

Mikrofon s stojalom 44 Cats z delavnice vrhunskih francoskih oblikovalcev Smoby predstavlja originalno glasbeno igračo za vse otroke od 5. leta starosti. Izdelan je v čudoviti barvni kombinaciji zelene in bele z licenco priljubljene italijanske animirane serije 44 Cats, ki je navdušila na tisoče otrok. Glasbena igrača vsebuje 4 priljubljene pesmice in razpolaga tudi z zvočnimi in svetlobnimi učinki. Otroci se lahko veselijo tudi 6 glasbenih ritmov. Stojalo lahko nastavite po višini v 3 različnih položajih, največja višina stojala z mikrofonom je 110 cm.

Otroški mikrofon pri otrocih razvija čut za glasbo, izboljšuje komunikacijske sposobnosti predvsem pripomore k razvoju glasbenega izražanja ter pri otrocih krepi samozavest v lastne zmožnosti. Otrokom bo priskrbel zabavo za ure in ure, lahko si priredijo karaoke, kamor bodo povabili tudi svoje sorojence in prijatelje. Glasbeni set je prilagojen majhnim otroškim rokicam in je preprost za uporabo in prenašanje.

Smoby je priznani francoski proizvajalec otroških igrač. Na trgu zaseda vodilno mesto, saj so njegove igrače narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne umetne mase, ki izpolnjuje najstrožje varnostne kriterije. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotikSmoby zagotavlja vrhunsko evropsko kakovost in francoski dizajn.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina110 cm
Nastavljiva višinaDa
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.