Mikrofon 44 Cats Smoby s 4 pesmicami z zvokom in lučko z različnimi funkcijami od 5 leta

Opis izdelka

Otroški mikrofon 44 Cats z delavnice vrhunskih francoskih proizvajalcev Smoby je priročno glasbilo za dečke in deklice od 5. leta starosti dalje. Mikrofon je čudovite oranžne barve z licenco priljubljene italijanske animirane serije 44 Cats, ki je navdušila na tisoče otrok. Na zgornjem delu mikrofona je mucka Lampo, ki bo razveselila vsakega ljubitelja glasbe. Glasbena igrača v sebi skriva 4 priljubljene pesmice in razpolaga tudi z zvočnimi in svetlobnimi učinki. Otroci se lahko veselijo tudi originalne funkcije snemanja glasu (60 sekund), tako da bodo lahko svoj nastop poslušali kadar koli in se z njim pohvalili svojim staršem in prijateljem.

Otroški mikrofon pri otrocih razvija čut za glasbo, fino motoriko izboljšuje komunikacijske sposobnosti in izražanje glasu. Pri interpretaciji priljubljenih pesmic bodo otroci pridobili osnove petja, ki jih bodo lahko uporabili v prihodnosti ter osnove tempa in ritma. Z mikrofonom znamke Smoby bodo vaši najmlajši odkrili svoj glasbeni talent. Mikrofon je proizveden iz kakovostne umetne mase, ki je žametna na dotik. Lahko se prenaša, otroci ga lahko vzamejo tudi s seboj na obiske k prijateljem.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom kakovostne in originalne igrače. Plastika igrač Smoby se ponaša z visoko trpežnostjo, prijetno zaobljenimi robovi in odličnim občutkom za igro. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in ustvarjalnost, zaradi česar so postale priljubljene pri tisočih otrok. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja evropsko kakovost in francoski dizajn.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina27 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.