Mestni vlačilec City Transporter Majorette kovinski s premičnimi elementi 20 cm dolžine 8 različnih vrst

Opis izdelka

Vlačilec City Transporter francoske znamke Majorette predstavlja izjemno darilo za vse otroke od 3. leta starosti, ki imajo radi avtomobilčke in igre vlog. Brezčasni model vlačilca odlikuje kovinska karoserija s premičnimi elementi, skupna dolžina meri 20 cm. Ponujamo različne modele transporterjev - navedena cena velja za en model transporterja, ob naročilu med opombe zapišite svojo izbiro modela (barvna varianta). 

Z brezčasnimi modeli avtomobilčkov in vlačilcev Majorette se bodo dečki in deklice igrali dirkače in šoferje, z njimi lahko popestrijo igre z drugimi seti za sestavljanje in steze, ali pa se z avtomobilčki igrajo samostojno. Predstavljajo odlično izbiro tudi za male in velike zbiratelje, ki želijo obogatiti svojo zbirko avtomobilčkov z različnimi delovnimi avtomobili in stroji. Pri igri z avtomobilčki si otroci razvijajo svojo fino motoriko, domišljijo in tehnično predstavnost. Njihov pristen videz in originalne barve bodo navdušili vse otroke.

Francoska znamka Majorette že leta in leta ponuja vrhunske avtomobilčke in sete za sestavljanje, ki navdušujejo tudi zbiratelje s celega sveta. V partnerskem sodelovanju z avtomobilskimi znamkami otrokom prinaša licencirane replike vozil najvišje kakovosti. Igrače Majorette odlikujeta originalen francoski dizajn in visoka trpežnost, vaši družini pa bodo služile še vrsto let. Širok nabor izdelkov ni osredotočen le na funkcionalne igrače, ampak prav tako na zbirateljske kose, med katerimi bo vsak avtomobilski navdušenec našel nekaj zase. Avtomobilčki Majorette pripomorejo k vsestranskemu razvoju otrok.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna dolžina7,5 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.