Ročni mešalnik Tefal Whisk Express Smoby z metlicami sivo olivno zeleni

Opis izdelka

Ročni mešalnik Tefal Whisk Express francoskega proizvajalca Smoby je izjemna igrača za vse otroke od 3. leta starosti dalje, ki se radi igrajo kuharje. Ročni mešalnik v elegantni temnosivi barvi z olivno zelenimi detajli predstavlja odličen dodatek za vsako otroško kuhinjo. Dečki in deklice se lahko veselijo pristne uporabe mešalnika, predvsem zaradi 2 metlic, ki ju namestijo na mešalnik in pritisnejo na gumb z zvokom cric-cric, zahvaljujoč katerem se metlice lahko mehansko gibljejo. Mešalnik je proizveden iz trdne in trpežne umetne mase, za boljši oprijem je ergonomsko oblikovan. Ob strani je logotip znamke mini Tefal. 

Mešalnik je priročnih dimenzij, 11*5*17 cm. Otroci ga bodo uporabljali ob vsakodnevni igri v kuhinji ali pa se z njim samostojno igrali. Pri igri kuharjev se bodo na igriv način učili uporabljati različne domače pripomočke in aparate ter se tako približevali svetu odraslih. Razvijali si bodo logično mišljenje, trenirali fino motoriko in pomagali svojim staršem v kuhinji. Pri igri s prijatelji in sorojenci si prav tako izboljšujejo komunikacijske spretnosti, se hitreje socializirajo in ustvarjajo zdrave socialne vezi

Priznani francoski proizvajalec Smoby izdeluje prvorazredne plastične igrače za otroke že cela desetletja. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo vrhunsko francosko kakovost in brezčasni dizajn.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost11*5*17 cm
Teža92 g
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.