Plišasti medved s kraljevsko krono Prince of Cuddles Kaloo 60 cm v darilni embalaži

Opis izdelka

Plišasti medvedek Prince of Cuddles predstavlja del posebne izdaje Prince, ki je nastala ob priložnosti 20. obletnice nastanka znamke Kaloo. Čudoviti beli medved z velikostjo 60 cm je odlično darilo za najmlajše otroke že od njihovega rojstva dalje, ki se bodo z njim z veseljem objemali. Na glavici ima kraljevsko krono z bleščicami in je iz visoko kakovostnega pliša. Njegov mehak trebušček je prilagojen za otroško crkljanje in objemanje. Kraljevski medved spodbuja v otrocih občutek varnosti, naklonjenosti in nežnosti hkrati. Zapakiran je v elegantno darilno embalažo v stilski barvni kombinaciji črne in bele.

Igra s plišastimi igračkami je pomembna za razvoj vsakega otroka, saj zvišuje aktivnost njihovih možganov, oblikuje njihovo osebnost, razvija spretnosti in sposobnosti. Ravno v prvih tednih po rojstvu je tipna zaznavnost otroka povišana, otrok reagira na vsak dotik in za spodbujanje te aktivnosti je primeren tudi medvedek za najmlajše Kaloo. Najmlajši otroci imajo pri igri in spanju radi nežnejše barve, ki nanje delujejo pomirjujoče. Zahvaljujoč originalnemu in edinstvenemu videzu, nežnim barvam in prijetni površini bo medvedek hitro postal priljubljeni družabnik vsakega otroka.

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 20 let ukvarja z izdelavo mehkih plišastih igrač za najmlajše, edinstvenega dizajna in kakovostnih materialov. Otroške igrače Kaloo izražajo francoski čut za lepoto, popolnost in edinstvenost. Proces izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in popolna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Kaloo pazi na potrebe in želje najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč temu ob igračah Kaloo počutijo mirno in varno. Priporočena temperatura pranja je 30 °C, brez uporabe belil in mehčalcev, da bi s tem ohranili barvo in kakovost igrače.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina60 cm
Dimenzije paketa33*29*46 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvabela
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.