Manikura z elektronsko UV lučko My Beauty Nail Set Smoby s pilico kremo in dvema gel lakoma za nohte

Opis izdelka

Manikura z elektronsko UV lučko My Beauty Nail Set, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti, ki se rade igrajo manikerke. V tem čudovitem 6-delnem setu so elektronska UV lučka, ki sveti in daje zvok, pilica za nohte, krema, 2 gel laka in blazinica za prste. Kozmetični dodatki so le replike, delujejo pristno in so varni za otroško igro. Proizvedeni so iz kakovostne in trpežne umetne mase in nimajo ostrih robov.

Deklice lahko s temi kozmetičnimi dodatki odprejo lasten lepotni salon. Na igriv način bodo odkrivale svet odraslih, se učile, čemu so namenjeni posamezni kozmetični dodatki in kako se uporabljajo. S tem si bodo razvijali komunikacijske ter jezikovne spretnosti ter se hitreje socializirali in pridobivali občutek za odgovornost. Z igro si bodo izboljševali svoje finomotorične spretnosti, koncentracijo in logično mišljenje. UV lučka deluje na 3 baterije tipa AA/LR6 (niso priložene kompletu).

Francoski Smoby je vrhunski proizvajalec kakovostnih plastičnih igrač za otroke vseh starosti. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost11*9*6 cm
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Teža90 g
Opomba3x LR03/AAA batteries not included
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.