Šolska magnetna tabla Smoby dvostranska z 80 dodatki in servirni voziček Princeske

Opis izdelka

Dvostranska tabla Smoby je izjemna in izredno kakovostna magnetna tabla za otroke od 3. leta starosti dalje, ki vsebuje veliko število dodatkov. Na eno stran lahko na tablo pišete s flomastrom, po drugi strani pa s kredo. Obe strani lahko potem obrišete s krpo ali gobo, s čimer boste prihranili veliko papirnatih brisačk. Pod tablo je prostorna polička za shranjevanje pripomočkov, svinčnikov, kred in flomastrov, ki je praktičen tudi iz tega vidika, da prah s kred ne bi padal na tla. Tabla za otroke raste skupaj z vašim otrokom. Nogice podstavka lahko po višini nastavite na 5 različnih položajev od 80 do 125 cm. 

Tabla za risanje in magnetki Evolutiv Board Smoby po višini nastavljiva dvostranska s prostorom za shranjevanje a 80 dodatkov

Poličko za shranjevanje svinčnikov lahko zaprete in tako otrok ne bo izgubil nobene izmed njih. Prav tako lahko poličko preprosto in priročno zaprete. Otroški tabli je priloženo tudi pisalo, katerega črnilo lahko zbrišete, set barvnih kred in gobica. Tabla za otroke je izdelana v čudoviti modri barvi, tako da je primerna za dečke. Skupaj vsebuje 80 dodatkov, ki otrokom zagotavljajo ure in ure zabave in ustvarjalnega risanja, pisanja ali iger z magnetki, s katerimi lahko oblikujejo sličice. Med dodatke spada črn flomaster, komplet kred, set magnetnih črk in matematičnih znakov. V paketu boste našli tudi 24 lesenih magnetkov z motivom kmetije. 

Z igro otroci urijo svojo domišljijo in risalne spretnosti. Konstrukcija table za otroke je kovinska in se lahko priročno in preprosto zloži na majhne dimenzije. Ta otroški pripomoček za risanje pomaga pri razvoju umetniškega talenta, otroške domišljije in spretnosti pri risanju. Zahvaljujoč mnogim dodatkom je ta igrača odličen pripomoček za otroke v predšolskem in zgodnjem šolskem obdobju. Smoby je francoski proizvajalec igrač z dolgoročno tradicijo, kar zagotavlja kakovost evropskega standarda. Dimenzije izdelka merijo 63*63*125 cm.

Servirni voziček Princeske XL Tea Trolley Smoby s 17 dodatki rožnati

Otroški servirni voziček Princeske XL prihaja v paketu skupaj s čudovitim čajnim setom in bo razveselil vse deklice od 3. leta starosti. Igrača je zasnovana v motivu risanke Princeske, ki jo poznajo vsi mali navdušenci Disneyjevih risank. Servirni voziček ponujamo otrokom skupaj z bogatim setom 17 dodatkov: 2 skodelici, 2 kozarčka, 2 seta krožničkov, 2 kolačka, posodica za sladkor, mleko in čajnik. Vse potrebščine za čajanko lahko deklica lepo postavi na bel pladenj, ki stoji na servirnem vozičku tako, da ne bi padel. Sličice ljubkih princesk bodo zagotovo pritegnile in razveselile vsako najmlajšo deklico.  Otroški servirni voziček je zasnovan v kombinaciji rožnate, bele in modre barve, njegova kolesa zagotavljajo gladko in lahko vožnjo. Mere vozička so 44*31*48 cm, skupna višina pa znaša 48 cm.

Ugledni francoski proizvajalec otroških igrač Smoby se ukvarja z izdelavo kakovostnih in edinstvenih igrač svojevrstnega dizajna in tudi funkcionalnosti. Na trgu je vodilen in njegove igrače so narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne plastike, ki je prestala najstrožje varnostne kriterije. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost63*63*125 cm
Skupna višina80 - 125 cm
Dimenzije paketa60*11*72 cm
Nastavljiva višinaDa
MagnetnoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža7,45 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.