Magnetna tabla za risanje Smoby visoka 125 cm s poličko in 128 dodatki rožnata

Opis izdelka

Otroška tabla za risanje znamke Smoby je 125 cm visoka magnetna dvostranska tabla za otroke od 3. leta starosti. Otroška magnetna tabla je izdelana iz kakovostne in trpežne plastike, ki je prijetna na dotik, izdelek pa je opremljen z različnimi certifikati trpežnosti in kakovosti. Na eno stran lahko na tablo pišete s flomastrom, po drugi strani pa s kredo. Obe strani lahko potem obrišete s krpo ali gobo. Pod tablo je prostorna polička za shranjevanje pripomočkov, svinčnikov, kred in flomastrov, ki je praktična tudi zaradi tega, da prah s kred ne bi padal na tla. Predalček za svinčnike lahko zaprete in tako otroci ne bodo izgubil nobenega izmed njih.

Otroški magnetni tabli je priložen tudi set magnetnih črk, flomastri, katerih črnilo lahko zbrišete, set barvnih kred in goba. Skupaj paket vsebuje neverjetnih 128 dodatkov, ki otrokom zagotavljajo ure in ure zabave in ustvarjalnega risanja, pisanja ali iger z magnetki, s katerimi lahko oblikujejo sličice. Tabla za otroke je zasnovana v čudoviti rožnati barvi in čudovitim okrasnim motivom, tako da je primerna predvsem za deklice. Otrokom bo zagotovila ure in ure zabave in ustvarjalnega risanja, pisanja ali iger z magnetki, s katerimi lahko oblikujejo sličice. Z igro otroci urijo svojo domišljijo in risalne spretnosti. Konstrukcija table za otroke je kovinska in se lahko priročno in preprosto zloži na majhne dimenzije. Zahvaljujoč protizdrsnim nogicam je otroška dvostranska tabla izredno stabilna in varna.

Otroška tabla je primerna za otroke od 3. leta starosti. Ta otroški pripomoček za risanje pomaga pri razvoju umetniškega talenta, otroške domišljije in spretnosti pri risanju. Zahvaljujoč mnogim dodatkom je ta igrača odličen pripomoček za otroke v predšolskem in zgodnjem šolskem obdobju. Dimenzije izdelka merijo 63*63*125 cm. Smoby je francoski proizvajalec otroških igral in pripomočkov za otroke, ki ima dolgoletne izkušnje in zato zagotavlja evropsko kakovost po sijajni ceni. Izdelki Smoby se ponašajo s precizno zasnovo, visoko kakovostjo in izpolnjujejo stroge kakovostne kriterije.

Lastnosti

  • dvostranska tabla za risanje
  • s 128 dodatki
  • v čudoviti barvni kombinaciji
  • za otroke od 3. leta
  • priročne dimenzije za vsako sobo
  • kvalitetni izdelek Smoby
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.