Mačja hiša na drevesu 44 Cats Smoby z več funkcijami

Opis izdelka

Čudovita hišica za mucke iz televizijske serije 44 Cats, proizvajalca Smoby predstavlja izjemno darilo za vse dečke in deklice od 3. leta starosti. Pravljična mačja hiša na drevesu ponuja otrokom različne zabavne funkcije, zahvaljujoč katerim jih bo zabavala ure in ure. Ob obračanju vrtiljaka s sedežem na zgornjem delu hiške se začne viseči balon premikati gor in dol, s priročno gugalnico na veji pa se lahko poziba figurica Lampo, ki je del kompleta. Hišica z odpirajočimi vrati skriva prostor za figurice z največjo višino 7,6 cm. 

Več etažna hiška zagotavlja ogromno možnosti za igro, ki spodbujajo otroško domišljijo in ustvarjalnost. Na zeleno krošnjo, ki je lahko dostopna z zadnje strani je prostor, kamor lahko otroci postavijo priljubljene figurice, ki jih najdete v naši ponudbi. Skupaj z njimi si lahko izmišljajo lastne dogodivščine in zabavne prigode. Skupaj s svojimi sorojenci in prijatelji jih bodo načrtovali dnevni program in se spominjali na najboljše scene iz serije. Pri igri s figuricami in hiško si prav tako razvijajo fino motoriko in komunikacijske spretnosti. Hišica na drevesu za mucke v živih barvah bo popestrila vsako otroško sobo in otrokom zdržala še leta in leta. Izdelana je iz kakovostne in trpežne umetne mase z zaobljenimi robovi.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom le vrhunske igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo navdušili tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Dimenzije paketa32*42*20 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.