Lonec na pritisk Tefal Clipso Pressure Cooker Smoby s sistemom za odpiranje sivo olivno zeleni

Opis izdelka

Lonec na pritisk Tefal Clipso Pressure Cooker, francoskega proizvajalca Smoby bo razveselil vse dečke in deklice od 3. leta starosti. Lonec na pritisk v elegantni temno sivi barvi z olivno zelenimi detajli bodo uporabili otroci pri igri kuharjev. Lonec je opremljen s priročnim sistemom za odpiranje, zahvaljujoč kateremu ga bodo otroci odpirali z gumbi, ob tem pa jih bo razveseljeval tudi mehanski zvok cric-cric. Lonec na pritisk je proizveden iz trdne in trpežne umetne mase, za boljši oprijem je ergonomsko oblikovan. Ob strani je logotip znamke mini Tefal.

Mere otroškega lonca na pritisk znašajo 19*13*12 cm. Otroci ga bodo uporabljali ob vsakodnevni igri v kuhinji ali pa se z njim samostojno igrali. Pri igri kuharjev se bodo na igriv način učili uporabljati različne domače pripomočke in aparate ter se tako približevali svetu odraslih. Razvijali si bodo logično mišljenje, trenirali fino motoriko in pomagali svojim staršem v kuhinji. Pri igri s prijatelji in sorojenci si prav tako izboljšujejo komunikacijske spretnosti, se hitreje socializirajo in ustvarjajo socialne vezi

Francoski proizvajalec Smoby že več desetletij prinaša otrokom kakovostne plastične igrače. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo vrhunsko francosko kakovost in brezčasni dizajn.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost19*13*12 cm
Teža148 g
Premer20 cm
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.