Lonček za dojenčke Pick 'n' Snack Silicone Snack Sup Beaba Velvet Grey za učenje samostojnega hranjenja siv od 10 mes

Opis izdelka

Od zdaj naprej bodo brez nereda malicali tudi otroci! Lonček za dojenčke Pick 'n' Snack Silicone Snack Cup prestižne francoske znamke Beaba bo poskrbel za to, da pri malicanju zdravih prigrizkov ne bo okoli niti drobtinice. Najsi doma ali na poti, lonček za učenje samostojnega hranjenja v sivi barvi bo otrokom pomagal pridobivati samostojnost in že od njihovega 10. meseca starosti. Lonček Pick 'n' Snack Beaba je proizveden iz kakovostnega debelega silikona, zato se ne more razbiti, je fleksibilen in lahek.

Silikonski lonček ima velik ročaj, ki spodbuja razvoj fine motorike, ne manjka pa mu niti priročen pokrovček z odprtino  obliki zvezde. Ravno ta pokrovček omogoča otrokom zobanje prigrizkov brez nereda, zahvaljujoč mehkemu materialu pa se vam ni treba bati poškodb. Za polne otroške trebuščke ne bo poskrbela le vsebina lončka, ampak tudi njena prostornina, 460 ml. Lonček Beaba je primeren tudi za uporabo v pomivalnem stroju, vendar za ohranjanje kakovosti priporočamo ročno pranje. Ergonomski lonček Beaba je BPA-free, BPS-free in ne vsebuje ftalatov.

Priljubljena francoska znamka Beaba že od leta 1989 prinaša v gospodinjstva z malimi otroki inovativne kuhinjske pripomočke in izdelke za nego majhnih otrok. Oblikovalci znamke Beaba pri zasnovi novih izdelkov še posebno skrbijo za to, da bi novi izdelki izpolnjevali standarde najvišje kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so kakovostni in hkrati preprosti za uporabo. Nad izdelki francoske znamke Beaba so navdušeni starši po celem svetu, izdelki Beaba pa so vsakoletno nagrajeni tudi s strani strokovne komisije.

Lastnosti

  • silikonski lonček za prigrizke
  • s priročnim pokrovčkom z odprtino
  • velik ročaj za lažji oprijem
  • za otroke od 10. meseca
  • prostornina 460 ml
  • brez BPA, BPS in ftalatov
  • francoski dizajn
  • izdelek visoke kakovosti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost12*9,5*9 cm
Dimenzije paketa22*11,5*23 cm
Teža210 g
Prostornina L460 ml
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.