Lonček za dojenčke 360° Learning Cup Beaba Blue za učenje pitja modri od 12 mes

Opis izdelka

Lonček za dojenčka 360° Learning Cup, prestižne francoske znamke Beaba je idealen za spodbujanje malčkove samostojnosti. Lonček Steklenička za učenje pitja s 360° sistemom omogoča najmlajšim otrokom samostojno pitje, in to že od 12. meseca starosti dalje. Steklenička s prostornino 340 ml je izjemno trpežna in 100% vodotesna, zato je prav ustvarjena za domačo uporabo ter tudi za uporabo na sprehodih in izletih.

Ta čvrst plastičen lonček za pijačo v modri barvi ima dva priročna ročaja za lažji oprijem, patentirani 360° sistem pitja pa omogoča otrokom pitje iz lončka iz katere koli strani, enako kot z običajnega kozarca. Njegova prednost je nedvomno zmožnost tesnjenja, saj tekočina iz lončka izteče samo v primeru, ko otroci ustnice pristavijo na rob kozarčka.

Lonček za dojenčke 360° Learning Cup Beaba lahko otroci uporabljajo že od 12. meseca dalje, kasneje pa ga prilagajajo svojim potrebam. Ročaja na lončku sta snemljiva. Ko bodo otroci iz stekleničke že znali piti, lahko držala tudi snamete. Prednost stekleničke je tesnilni pokrovček, ki ne bo prepustil niti kapljice tekočine, zato je steklenička idealen pripomoček za potovanja. Lonček Beaba je primeren za pranje v pomivalnem stroju, za ohranjanje kakovosti pa ga priporočamo prati ročno.

Priljubljena francoska znamka Beaba s svojimi izdelki razveseljuje družine z otroki že od leta 1989. Patentirani sistem izdelkov Beaba v gospodinjstva prinaša čudovite in kakovostne izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti. Široko izbiro izdelkov znamke Beaba nagrajujejo zadovoljni starši in tudi strokovne komisije. Znameniti izdelki Beaba so rezultat skupnega dela spretnih oblikovalcev, katerih edini cilj je, da zadovoljijo potrebe zahtevnih staršev.

Lastnosti

  • lonček za učenje pitja
  • primerno od 12. meseca
  • prostornina 340 ml
  • 360° sistem pitja
  • snemljivi ročaji
  • BPA free
  • moderni francoski dizajn
  • inovativni kakovostni izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost12*8*14 cm
Dimenzije paketa12*8*20 cm
Teža107 g
Prostornina L340 ml
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.