Likalnik Aqua Clean Smoby z zvokom turkizen

Opis izdelka

Otroški elektronski likalnik Aqua Clean je idealen pripomoček za otroke, ki želijo doma pomagati pri domačih opravilih. Primeren je za otroke od 3. leta starosti, za katere bo likanje zabava. Zahvaljujoč likalniku Aqua bo vašemu otroku likanje postalo še bolj zanimivo in prijetno. Izdelan je iz trpežnega in kakovostnega materiala, ki je žameten in prijeten na dotik. Likalnik za otroke je zvesta kopija pravega likalnika. Je modernega videza in čudovita turkizna barva le poudari njegov modern in igriv dizajn.

Likalnik med likanjem daje zvoke kot pravi likalnik. Je skoraj nerazpoznaven od pravega likalnika, zahvaljujoč čemur bodo vaši mali pomočniki doživeli veliko bolj intenzivno in prijetnejšo izkušnjo. Ko je likalnik prižgan daje resnične zvoke, kot pravi likalnik. Otroški likalnik daje dva različna zvoka, glede na to, ali je površina ravna ali ne. Deluje na 2 bateriji tipa AA/LR6, ki nista priloženi kompletu.

Elektronski likalnik se samodejno po nekaj sekundah ugasne. Ima tudi gumb, ki simbolizira paro likalnika in ga lahko nastavite na 3 različne toploteFrancoski proizvajalec igrač za otroke Smoby je priznano podjetje z dolgoletno tradicijo in jamči najvišjo kakovost igrač za vaše malčke. Izdelek izpolnjuje vse evropske norme za kakovost in varnost. Dimenzije elektronskega likalnika z zvokom merijo 8*9*18 cm. Z vključitvijo vašega otroka v gospodinjska opravila že od malega v njem gojite smisel za red in čistočo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost8*9*18 cm
Dimenzije paketa20*10*10 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,1 kg
OpombaBattery: 2 x AA/LR6 not included
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.