Likalna deska z likalnikom Ironing Board Steam Iron Smoby z obešalniki in 9 dodatki

Opis izdelka

Likalna deska z likalnikom Ironing Board predstavlja izjemni set pripomočkov za likanje za male pomočnike od 3. leta starosti dalje. Likalna deska bo prevzela vsakega otroka že na prvi pogled, saj je videti izredno realistično. Ima trdno ogrodje in se preprosto zloži. Je nežne turkizno sive barve, zato bo popestrila vsako otroško sobico. Površina likalne deske je okrašena z originalnim motivom, zahvaljujoč čemur bo likanje otrokom še bolj zabavno in veselo. Dimenzije otroške likalne deske znašajo 69*23*49 cm, višina likalne deske je na 49 cm. Likalna deska ima tudi stojalo za odlaganje likalnika, ki imitira parno posodo.

Otroška likalna deska je trdna, njena površina pa je prijetna na dotik, s čimer zagotavlja dolgotrajno in prijetno zabavo za vaše otroke. Zahvaljujoč uporabi visokokakovostnih in trpežnih materialov je otroška likalna deska videti izjemno avtentična. Med opremo za likanje spadajo tudi likalnik, dva obešalnika za obešanje zlikanega perila in 4 kljukice. Stojalo in tudi likalnik sta nežne turkizne barve, zato se eden drugemu lepo podata. Otroški likalnik je replika pravega likalnika, zato lahko mali pomočniki tudi po potrebi regulirajo toploto za likanje, ob tem pa jih bo zabaval tudi gumb z mehanskim zvokom cric-cric.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom vrhunske igrače pravega francoskega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost69*23*49 cm
Skupna višina49 cm
Dimenzije paketa35*11*70 cm
Skupna dolžina69 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,55 kg
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.