Ležalnik za dojenčke Beaba zložljiv siv

Opis izdelka

Ležalnik za dojenčke Beaba je primeren za dojenčke že od njihovega rojstva dalje, zahvaljujoč evolucijski rešitvi pa ga bodo z veseljem uporabljali tudi starejši otroci. Ležalnik ima intuitivni sistem sestavljanja in razstavljanja, ki spominja na dežnik. Zahvaljujoč kompaktni obliki je kot narejen za potovanja in ne bo zavzemal veliko prostora niti doma. Noge ležalnika so nameščene na široko in ležalniku omogočajo zelo dobro stabilnost. Ohišje ležalnika ima priročne ročaje, za katere lahko ležalnik primete in ga brez težav odnesete. Prevleko ležalnika lahko perete v pralnem stroju na nežnem programu.

Maksimalno udobje

Ležalnik Beaba je izdelan iz mehkega materiala in ima tudi blazinico za še večje udobje dojenčka. Je ergonomsko oblikovan in ima oporo za glavico. Otroci se bodo na tej podlogi počutili udobno in varno. Ležalnik Beaba ima tritočkovni varnosti pas, tako da je maksimalno varen in majhni dojenčki iz njega ne bodo spolzeli, niti če se premikajo. Blazinico lahko po nekem času tudi snamete in malčki bodo imeli še več svobode, če opore ne potrebujejo več. Pri starejši otrokovi starosti pa lahko snamete tudi varnostni pas in otroci lahko ležalnik uporabljajo kot udoben naslonjač.

O znamki Beaba

Francoska znamka Beaba že od leta 1989 prinaša v gospodinjstva z majhnimi otroki inovativne kuhinjske pripomočke in izdelke za nego majhnih otrok. Oblikovalci znamke Beaba pri zasnovanju novih izdelkov še posebno skrbijo za to, da bi novi izdelki izpolnjevali kriterije najvišje kakovosti. Izdelke francoske znamke Beaba hvalijo starši po celem svetu, izdelki Beaba pa so vsakoletno nagrajeni tudi s strani strokovne komisije.

Lastnosti

  • ležalnik za otroke Beaba
  • blazinica za dojenčke
  • 3-točkovni varnostni pas
  • intuitivni sistem zlaganja
  • moderni francoski dizajn
  • kakovostni izdelek znamke Beaba
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloFrancija
Velikost64*74*60 cm
Dimenzije paketa32*21*110 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,2 kg
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.