Letalo Airplane Majorette 13 cm dolžina več različnih

Opis izdelka

Letalo Airplane francoske znamke Majorette predstavlja odlično dopolnitev zbirke letal, za vse otroke od 3. leta starosti. Originalna letala Majorette so zasnovana po dejanskih modelih, njihov pristen dizajn pa bo očaral tako dečke kot deklice. Ponujamo različne modele letal, med katerimi lahko izberete: Airbus A350-900 Lufthansa, Airbus A380-800, Boeing 787-9 American Airlines in Boeing 787-9. Dolžina vsakega modela meri 13 cm. Navedena cena velja za en model letala, ob naročilu med opombe zapišite svojo izbiro modela. 

Z letali Majorette se bodo dečki in deklice igrali pilote in letalske dispečerje, z njimi lahko popestrijo igre z drugimi seti za sestavljanje in steze, ali pa se z letali igrajo samostojno. Predstavljajo odlično izbiro za male in velike zbiratelje, ki želijo obogatiti svojo zbirko z drugimi vozili. Pri igri z letali si otroci razvijajo svojo fino motoriko, domišljijo in tehnično predstavnost. Njihov pristen videz in originalne barve bodo navdušili vse otroke.

Francoska znamka Majorette že leta in leta ponuja vrhunske avtomobilčke, letala in sete za sestavljanje, ki navdušujejo tudi zbiratelje s celega sveta. V partnerskem sodelovanju z avtomobilskimi znamkami otrokom prinaša licencirane replike vozil najvišje kakovosti. Igrače Majorette odlikujeta originalen francoski dizajn in visoka trpežnost, vaši družini pa bodo služile še vrsto let. Širok nabor izdelkov ni osredotočen le na funkcionalne igrače, ampak prav tako na zbirateljske kose, med katerimi bo vsak avtomobilski navdušenec našel nekaj zase.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna dolžina13 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.