Leseno delovno orodje Tool Box Eichhorn in različne komponente za zlaganje 30 delov

Opis izdelka

Leseno delovno orodje Tool Box, nemškega proizvajalca Eichhorn predstavlja odlično darilo za vse otroke od 3. leta starosti dalje, ki se radi igrajo igre poklicev. S 30-delnim setom za popravila se bodo igrali mojstre in hišnike. Na voljo bodo imeli kakovosten lesen zaboj z dodatki, med katerimi je izvijač, ključ, kladivo, deli za montažo in različni vijaki ter matice. Spretni mojstri bodo preizkusili delo s posameznimi kosi orodja, se učili, kako se z njim upravlja in lahko zahvaljujoč prenosnemu zaboju s odprtinami za montažo in velikim ročajem orodje odnesejo tudi na obiske in k prijateljem. Mali tehniki bodo z delom preizkušali svoje tehnične veščine, razvijali logično mišljenje in prostorsko videnje.

S sestavljanjem bodo odkrivali vedno nove možnosti igre in se ob tem ure in ure zabavali. Leseno delovno orodje ima velik vpliv na razvoj otrok, zvišuje aktivnost njihovih možganov, oblikuje njihovo osebnost, veščine in sposobnosti. Orodje iz lesa Eichhorn se ponašajo z brezčasnim dizajnom, in najvišjo nemško kakovostjo, zahvaljujoč kateri bodo kocke pričakale tudi prihodnjo generacijo. V otrocih spodbujajo ustvarjalno in abstraktno mišljenje, z njimi bodo odkrivali nove ideje in zamisli ter se naučili reševati težave na svet gledati z drugačnimi očmi. Po vsaki uspešni montaži bodo pridobili zdravo samozavest in se zanašali na svoje lastne moči in sposobnosti. Mere izdelka znašajo 11*22*12 cm.

Nemški proizvajalec Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam najkakovostnejše lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov, pri proizvodnji igrače je bil uporabljen izključno 100% les FSC®, pridobljen s trajnostnim gozdarstvom v Bavarskem gozdu. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Velikost11*22*12 cm
Skupna višina12 cm
Dimenzije paketa12*23*15 cm
Skupna dolžina22 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,62 kg
Opomba100% FSC recycled
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.