Lesena ropotuljica z grizalom na obročku Baby Eichhorn z kroglicami od 3 mes

Opis izdelka

Lesena ropotuljica z grizalom na obročku Baby, nemškega proizvajalca Eichhorn je odlična igrača za vse dojenčke od 3. meseca starosti dalje. Brezčasna ropotuljica je proizvedena iz prvorazrednega bukovega lesa in bo pripomogla k razvoju spretnosti in sposobnosti vaših malčkov, zahvaljujoč svoji originalni obliki bo otroke zabavala dolgo časa. Grizalo tvori 6 barvnih kroglic, ki jih lahko otroci preiskujejo, odkrivajo nove oblike in površine ter spoznavajo nove barve. Na grizalu je nameščeno kakovostno silikonsko grizalo, ki masira otrokove dlesni in zmanjšuje bolečino pri rasti novih zobkov.

Nežna naravna površina ponuja otrokom ob igri najboljše doživetje in združitev z naravo. Igrače za najmlajše so pomembne za razvoj vsakega otroka, saj zvišujejo aktivnost njihovih možganov, oblikujejo njihovo osebnost in razvijajo spretnosti in sposobnosti. Ravno v prvih tednih po rojstvu je tipna zaznavnost otroka večja, otrok reagira na vsak dotik in za spodbujanje te občutljivosti je primerna tudi ropotuljica Baby Eichhorn. Zasnovana je v pestrih barvah, ki so priporočene za najmlajše otroke, saj še nimajo popolnoma razvitega vida in še ne vidijo vseh barv. Pri igri z ropotuljico otroci vadijo svojo fino motoriko in urijo občutljivost svojega sluha. Pri proizvodnji in obdelavi lesa so bili upoštevani najvišji standardi kakovosti, igrača izpolnjuje stroge kriterije kakovosti, zato je varna za igro najmlajših otrok.

Nemški proizvajalec Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam najkakovostnejše lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov, pri proizvodnji igrače je bil uporabljen izključno 100% les FSC®, pridobljen s trajnostnim gozdarstvom v Bavarskem gozdu. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 mesecev
PorekloNemčija
Dimenzije paketa9*12*16 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,05 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.