Leseno drevo Stacking Forest Tender Leaf Toys zlaganje z uravnoteženjem 19 živalcami in gozdnimi sadeži od 18 mes

Opis izdelka

Leseno drevo z ravnotežjem Stacking Forest predstavlja izjemno didaktično igračo za vse otroke že od 18. meseca starosti dalje. Bogati 19-delni set vsebuje stilski drevešček iz prvovrstnega lesa, ki ga bodo otroci morali skrbno okrasiti z čudovitimi barvastimi figuricami, med katerimi bodo našli sovico, netopirja, veverico, detla, želod, 5 listkov, gosenico, mušico, zajčka, ježka, ptička in gnezdo s ptičkom. Pod drevešček lahko postavijo figurico sivega volkca in divje svinje z mladičkom. Otroci bodo pri postavljanju živali povadili svojo fino motoriko, poiskali pravilno ravnotežje za vsako figurico in se osredotočili na detajle. Lesene živalce so zasnovali vrhunski oblikovalci Tender Leaf Toys neposredno v Veliki Britaniji, za izdelavo pa so zaslužni tudi spretni mojstri.

Polne barve in originalni britanski dizajn živalic spodbujajo razvoj domišljije in ustvarjalnosti, v otrocih prebujajo zdravo otroško radovednost. Leseni set figuric in drevešček bo vašim najmlajšim služil leta in leta in razveselil tudi prihodnje generacije otrok. Sorojenci in prijatelji si bodo vsak dan izmišljali zgodbe o živalih, se jih naučili prepoznavati in iz njih sestavljali zabavno zlaganko. Set z lesenimi živalcami je izdelek najvišje kakovosti, otrokom pomaga izboljševati tudi sposobnosti izražanja, logično mišljenje in predstavnost. Očaral bo vse otroke in tudi odrasle, saj bo popestril vsako sobico in v njej ustvaril prijetno vzdušje.

Vsak izmed delčkov je dodelan do najmanjših detajlov, otroci bodo vsak dan odkrivali nove možnosti za igro. Barvite figurice v sebi združujejo poslanstvo značilne britanske tradicije, pri otrocih razvijajo estetske čute, učijo se opazovati stvari s svojim lastnim pogledom, pridobivajo samozavest in izražajo svojo ustvarjalnost. Gladka površina iz skrbno obdelanega lesa in uporabljene zdravju neškodljive barve zagotavljajo otrokom varnost pri igri, z njimi bodo raziskovali nove oblike in barve na naraven in igriv način. Mere izdelka znašajo 20*8*24 cm.

Glavni cilj oblikovalcev Tender Leaf Toys je fizični in duševni razvoj otrok ter prav tako pripomoči k razvoju ustvarjalnosti in poglabljati zdravo otroško radovednost pri odkrivanju novih materialov, oblik in barvnih vzorcev v britanskem stilu. Visoki ekološki in etični standardi podjetja so privedli do pridobitve nagrade ICTI, ki hkrati aktivno sodeluje pri obnovi gozdov, v katerih se izvaja sečnja. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in normative, določene z Evropsko unijo, tako da se bodo vaši najmlajši vedno varno igrali.

Lastnosti

  • leseno drevo z ravnotežjem in 19 živalcami in plodovi
  • elegantni britanski dizajn
  • igrača za več generacij 
  • za otrokov vsestranski razvoj
  • ekološki izdelek, izpolnjuje vse stroge standarde in kriterije EU
  • britanska znamka Tender Leaf Toys 
  • primerno od 18. meseca
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadojenčki
StarostOd 18 mesecev
PorekloDesigned in Great Britain
Velikost20*8*24 m
Skupna višina24 cm
Dimenzije paketa19*7*18 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,93 kg
Barvabež
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.