Leseni zajček Stacking Rabbit Baby Eichhorn višina 18 cm za zlaganje s plišastimi ušeski od 12 mes

Opis izdelka

Leseni zajček Stacking Rabbit, nemškega proizvajalca Eichhorn predstavlja originalno darilo za vse dečke in deklice od 12. meseca starosti dalje. Zajček za zlaganje je proizveden iz najkakovostnejšega bukovega lesa in bo vašim najmlajšim pomagal pri razvoju domišljije in predstavnosti. Zajčkovo telo sestavlja 6 barvnih obročkov, ki se jih otroci učijo zlagati od največjega do najmanjšega. Vesel zajček ima tudi ušeska, ki so narejena iz nežnega pliša. S to odlično igračo bodo otroci povadili fino motoriko, se učili razpoznavati različne barve in se odlično zabavali pri zlaganju svoje najljubše živalce. Brezčasna igrača zajček za zlaganje, z višino 18 cm bo v vaši družini prisoten še leta in leta.

Igrače za najmlajše so pomembne za razvoj vsakega otroka, saj zvišujejo aktivnost njihovih možganov, oblikujejo njihovo osebnost in razvijajo spretnosti in sposobnosti. Igrača za zlaganje je zasnovana v pestrih in izrazitih barvah, ki so priporočene za najmlajše otroke, ki jim pomagajo pri razločevanju barv. Z zlaganjem obročkov pri sestavljanju zajčka otroci urijo tudi prostorsko dojemanje in logično mišljenje, zahvaljujoč veselemu motivu pa se bodo igrali v prijetnem vzdušju. Pri proizvodnji in obdelavi lesa so upoštevali najvišje standarde kakovosti, igrača izpolnjuje stroge kriterije kakovosti, zato je varna za igro najmlajših otrok.

Nemški proizvajalec Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam najkakovostnejše lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov, pri proizvodnji igrače je bil uporabljen izključno 100% les FSC®, pridobljen s trajnostnim gozdarstvom v Bavarskem gozdu. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Skupna višina18 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.