Leseni vrtiljak in plišaste živalce My all-soft Musical Mobile Home Kaloo z melodijo 'Brahms Lullaby' 70 cm od 0 mes

Opis izdelka

Leseni vrtiljak s plišastimi živalcami iz moderne izdaje Home, francoskega proizvajalca Kaloo je izjemna igrača za otroško posteljico, ki je primerna za najmlajše otroke že od njihovega rojstva dalje. Vrtiljak je proizveden iz prvovrstnega lesa, zahvaljujoč čemur v otroško sobico prinaša v otroško sobico originalno združitev z naravo. Dojenčki se bodo odlično zabavali pri opazovanju obešenih plišastih igračk, med katerimi so medvedek, lisička in zajček, ne manjkajo pa niti barvite žogice. Vrtiljak daje čudovito melodijo "Brahms Lullaby", ki bo poskrbela za sladke sanje. Pojoči vrtiljak nad posteljico pomaga otrokom spoznavati nove oblike in barve ter izboljšuje njihove kognitivne spretnosti. Vrtiljak je velikosti 70 cm, sestavlja pa ga tudi priročna palica za namestitev na posteljico. 

Igra s plišastimi igračkami je pomembna za razvoj vsakega otroka, saj zvišuje aktivnost njihovih možganov, oblikuje njihovo osebnost in razvija spretnosti ter sposobnosti. Otroci so po rojstvu izjemno občutljivi na zunanje drežljaje, saj se trudijo spoznavati svojo okolico, pri tem jim bo odlično pomagal tudi vrtiljak Kaloo. Plišaste igrače na vrtiljaku so nežne in mehke za otroško kožo, njihove nevsiljive barve pa na otroke delujejo pomirjujoče. Glasbena melodija je prilagojena dojenčkom, ki jih bodo toni hitro navdušili, z njimi si bodo razvijali občutljivost svojega sluha in bolje prepoznavali zvoke. Leseni vrtiljak lahko zahvaljujoč originalnemu videzu, nežnim barvam in mehkim igračam postane najboljši prijatelj vsakega najmlajšega malčka.

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 20 let ukvarja z razvojem mehkih plišastih igrač in dodatkov edinstvenega dizajna za najmlajše otroke. Postopek izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Otroške igrače Kaloo so odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in trpežnost. Kaloo se posveča potrebam in željam najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč temu ob igračah Kaloo počutijo mirno in varno.

Lastnosti

  • brezčasen leseni vrtiljak z melodijo
  • za dojenčke od 0. meseca
  • velikost 70 cm
  • idealna igrača za uspavanje in pomirjanje
  • nežne barve
  • izpolnjuje najstrožje varnostne kriterije
  • originalen francoski dizajn
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina70 cm
Dimenzije paketa35*35*10 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarjava
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.