Leseni vrtiljak Rabbit with Skydive Baby Eichhorn za posteljico z zajčkom od 0 mes

Opis izdelka

Leseni vrtiljak Rabbit with Skydive, nemškega proizvajalca Eichhorn predstavlja fantastično darilo za vse dojenčke že od njihovega rojstva dalje. Brezčasni vrtiljak je proizveden iz kakovostnega bukovega lesa v kombinaciji s trdnim in trpežnim kartonom, ki ga lahko preprosto sestavite in obesite nad posteljico. Del vrtiljaka je tudi nasmejani zajček s plišastimi ušeski, ki je obešen na padalo, enako kot jadralni padalec. Najmlajši otroci bodo lahko zaspali skupaj z njim, v njihovi sobici bo ustvaril prijazno in prijetno vzdušje. Ta brezčasni pripomoček bo v vaši družini prisoten še leta in leta.

Igrače in dodatki za najmlajše so pomembni za razvoj vsakega otroka, saj zvišujejo aktivnost njihovih možganov, oblikujejo njihovo osebnost in razvijajo spretnosti in sposobnosti. Ravno v prvih mesecih otrokovega rojstva je počitek in reden spanec zelo pomemben. Če imate težave z uspavanjem, boste vrtiljaku z zajčkom zagotovo hvaležni, saj bo otrokom priskrbel prijetne sanje. Igrača prav tako služi kot sredstvo za raziskovanje in odkrivanje novega sveta, otroci se z njim lažje orientirajo na zunanji svet in notranje vzgibe. Preučujejo nove barve in oblike, starši pa jim lahko pripovedujejo pravljice o gozdnih živalih. Pri proizvodnji in obdelavi lesa so upoštevali najvišje standarde kakovosti, igrača izpolnjuje stroge kriterije kakovosti, zato je varna za igro najmlajših otrok.

Nemški proizvajalec Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam najkakovostnejše lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov, pri proizvodnji igrače je bil uporabljen izključno 100% les FSC®, pridobljen s trajnostnim gozdarstvom v Bavarskem gozdu. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloNemčija
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.