Leseni vrtiljak za posteljico Baby Mobile Eichhorn z barvnimi kroglicami od 0 mes

Opis izdelka

Leseni vrtiljak za posteljico nemškega proizvajalca Eichhorn predstavlja izjemno igračo za otroško posteljico, ki je primerna za najmlajše otroke že od njihovega rojstva dalje. Vrtiljak je proizveden iz prvorazrednega bukovega lesa, zahvaljujoč čemur bo v otroško sobico vnesel pristno združitev z naravo. Dojenčki se bodo ob opazovanju barvastih kroglic zabavali, te pa jih bodo pomagale hitreje umiriti in lažje zaspati. Leseni vrtiljak za posteljico pomaga otrokom odkrivati nove barve in oblike ter izboljšuje njihove kognitivne sposobnosti. Vrtiljak je dimenzij 20*20 cm, sestavlja pa ga tudi vrvica za obešanje. 

Igrače za najmlajše so pomembne za razvoj vsakega otroka, saj zvišujejo aktivnost njihovih možganov, oblikujejo njihovo osebnost in razvijajo spretnosti in sposobnosti. Leseni vrtiljak stimulira zanimanje najmlajših otrok, saj nežne a polne barve na kroglicah ugodno vplivajo na otrokovo pozornost. Pri proizvodnji in obdelavi lesa so upoštevali najvišje standarde kakovosti, igrača izpolnjuje stroge kriterije kakovosti, zato je varna za igro najmlajših otrok. Brezčasni leseni vrtiljak bo vaši družini služil leta in leta in razveseljeval tudi prihodnjo generacijo otrok.

Nemški proizvajalec Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam najkakovostnejše lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov, pri proizvodnji igrače je bil uporabljen izključno 100% les FSC®, pridobljen s trajnostnim gozdarstvom v Bavarskem gozdu. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne standarde in norme, določene z Evropsko unijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Nemčiji
Velikost20*20 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.