Leseni vlakec z lučko in zvokom Color Train With Light and Sound Eichhorn vagoni s 28 kockami 31 delov 59 cm dolžina od 12 mes

Opis izdelka

Leseni vlakec z zvokom in lučko Color Train, nemške znamke Eichhorn je fantastična igrača za vse dečke in deklice od 12. meseca starosti. Barvasta lokomotiva z 2 vagončkoma in tovorom v obliki kock različnih oblik in barv bo otroke očarala že na prvi pogled. Vlakec daje zvok in sveti, z njim se bodo otroci igrali strojevodje, ob tem pa se odlično zabavali pri zlaganju 28 kock na vagončke. Celotni set je proizveden iz prvorazrednega brezovega lesa, ki je prijetno gladek na dotik.

Otrokom prinaša originalno združitev z naravo, s tem pa na igriv način razvijajo svojo predstavnost in fino motoriko pri zlaganju kock. Nemška kakovost in vrhunski videz lesenih igrač spodbujata razvoj domišljije in ustvarjalnosti in prebujata zdravo otroško radovednost. Igra z lesenimi vlakci je za otroke prijetna sprostitev, igrali se bodo tehnične poklice in se približevali svetu odraslih. S tem si izboljšujejo logično mišljenje in tehnično predstavnost, odkrivajo nove možnosti za igro in kombinacije. Učijo se prepoznavati nove barve in oblike ter si izboljšujejo koordinacijo roka-oko. Skupna dolžina seta z vlakcem je 59 cm, vključeni pa sta tudi dve bateriji tipa AAA/LR03.

Nemški proizvajalec Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam moderne lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Dimenzije paketa9*61*14 cm
Skupna dolžina59 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,65 kg
OpombaBattery: 2 x AAA/LR03 included
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.