Leseni vlakec s kockami Color Small Train Eichhorn lokomotiva z 2 vagonoma 18 delov od 12 mes

Opis izdelka

Leseni vlakec s kockami Coloured Train, nemške znamke Eichhorn je izjemna igrača s katero se bodo igrali otroci od 12. meseca starosti. Pestrobarvna lokomotiva z 2 vagončkoma in 15 kockami različnih oblik in barv bo očarala dečke in deklice že na prvi pogled. Čudoviti 18-delni set je proizveden iz prvorazrednega brezovega lesa, ki je prijetno gladek na dotik. Otrokom prinaša originalno združitev z naravo, s tem pa hkrati na igriv način razvijajo svojo predstavnost in logično mišljenje pri zlaganju kock na pravilno mesto v vagončkih. Skupna dolžina vlakca je 41 cm.

Nemški dizajn in polne čudovite barve lesenih igrač spodbujajo razvoj domišljije in ustvarjalnosti in prebujajo zdravo otroško radovednost. Igra z lesenimi igračami je za otroke prijetna sprostitev, igrali se bodo strojevodje in mehanike, s čimer se bodo približevali svetu odraslih. S tem si izboljšujejo logično mišljenje in tehnično predstavnost, odkrivajo nove možnosti za igro in kombinacije. Precizno dodelani elementi otrokom pri igri zagotavljajo varnost. Vlakec iz lesa bo v vaši družini ostal leta in leta, z njim se bo igrala tudi prihodnja generacija otrok.

Nemška znamka Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam fantastične lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloIzdelano v Nemčiji
Velikost41 cm
Višina sedeža44*37*33 cm
Skupna dolžina41 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.