Leseni supermarket Green Shop Eichhorn s prodajnim pultom in poličkami višine 106 cm

Opis izdelka

Leseni supermarket Green Shop, nemškega proizvajalca Eichhorn predstavlja brezčasno darilo za vsakega dečka in deklico od 3. leta starosti. Moderna trgovinica je narejena iz prvorazrednega lipovega lesa, deluje izjemno prijetno in je dodelana do najmanjšega detajla. Nežen naravni videz klasičnega lesa v kombinaciji s svežo zeleno bo okrasil vsako sobico in ustvaril prijetno in veselo vzdušje. Otroci se bodo s svojimi sorojenci in prijatelji odlično zabavali pri igri trgovcev in kupcev, si razvijali fino motoriko, logično mišljenje in prostorsko videnje.

Zadnji del supermarketa tvori visoka stena z 8 poličkami različnih velikosti, kamor lahko otroci shranijo vse blago, ki ga potrebujejo imeti pri roki. V kratkem času bodo našli najboljši način, kako razvrstite blago na policah. Na stranskem delu supermarketa je še ena površina za odlaganje, ki je povezana z izdajnim pultom, pod katerim je tabla za risanje, skupaj z 2 pregradama. Veliko prostora za shranjevanje bo navdušilo vsakega podjetnega otroka. Na tablico lahko s kredo napišejo ure, ko je trgovinica odprta, akcijske cene za tisti dan in druge informacije (kreda ni del paketa).

Pri izdelavi je bil uporabljen le skrbno obdelani les, zahvaljujoč kateremu se bodo otroci igrali z izdelkom najvišje kakovosti. Nežne linije supermarketa v otrocih prebujajo estetske čute, razvijajo svojo ustvarjalnost in domišljijo. Otroci bodo pri igri trgovcev in kupcev odkrili ogromno možnosti za igro, supermarket lahko dopolnijo z različnimi pripomočki in dodatki (niso del paketa). Na ta način se bodo naučili zanašati sami nase, realizirali svoje sanje in se ne bodo bali improvizacije. Svoj čas bodo preživljali smiselno, se približevali svetu odraslih in pridobivali občutek odgovornosti za svoje ravnanje. Dimenzije izdelka znašajo 85*79*106 cm, skupna višina znaša 106 cm.

Nemški proizvajalec Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam najkakovostnejše lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Lastnosti

  • brezčasen leseni supermarket
  • dodelani sistem poličk
  • nežni naravni videz z zelenimi detajli
  • brez pripomočkov in dodatkov
  • nemški dizajn in kakovost znamke Eichhorn
  • igrača za več generacij
  • za vsestranski razvoj dečkov in deklic
  • izpolnjuje vse stroge norme in kriterije EU
  • primerno od 3. leta
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadojenčki
StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost85*79*106 cm
Skupna višina106 cm
Dimenzije paketa12*64*39 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,00 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.