Leseni spomin Picture Memory Game Eichhorn s 20 sličicami na 40 delčkih

Opis izdelka

Kakovosten leseni spomin Picture Memory Game, nemškega proizvajalca Eichhorn je vrhunska igrača, ki bo razveselila vse otroke že od 3. leta starosti. Na 40 lesenih delčkih iz prvorazrednega bukovega lesa se nahaja 20 barvitih sličic, s katerimi bodo dečki in deklice povadili svoj kratkoročni spomin, prostorski vid in fino motoriko. Zahvaljujoč naravnemu materialu se bodo otroci z igri igrali na pristen način, v sobici bo ustvarila domače in prijetno vzdušje. 

Leseni spomin Eichhorn se ponaša z originalnim dizajnom in najvišjo nemško kakovostjo, zahvaljujoč kateri bo še leta in leta videti kot nov. Pestre barve na delčkih pri otrocih spodbujajo ustvarjalno in abstraktno mišljenje, dobivajo nove ideje in se učijo, kako realizirati svoje ideje. Po vsaki igri otroci pridobivajo zdravo samozavest, da se lahko zanesejo na lastne sposobnosti. 

Nemški proizvajalec Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam najkakovostnejše lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov, pri proizvodnji igrače je bil uporabljen izključno 100% les FSC®, pridobljen s trajnostnim gozdarstvom v Bavarskem gozdu. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Dimenzije paketa3*23*18 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,38 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.