Leseni siro trikolesni Wooden Scooter Smoby zložljiv in nastavljiv po višini od 3 leta

Opis izdelka

Leseni trikolesni skiro Wooden Scooter priznanega francoskega proizvajalca Smoby je originalni in brezčasni trikolesni skiro, primeren za dečke in deklice od 3. leta starosti. Skiro je zasnovan v moderni črno-zeleni barvni kombinaciji. Trikolesni skiro je zahvaljujoč svojemu kovinskemu okvirju in stabilnemu trikolesnemu sistemu prav narejen za male dirkače, ki se lahko nanj brez skrbi zanesejo. Široka deska skiroja je izdelana iz kakovostnega in trpežnega lesa, s protizdrsno površino in napisom Smoby.

Skiro Wooden Scooter lahko po potrebi preprosto zložite, tako da se bo lepo umestil v vsak prtljažnik in ga boste lahko s seboj vzeli kamorkoli. Krmilo s protizdrsnimi ročaji je nastavljiv po višini, kjer ga lahko nastavite do maksimalne višine 70 cm. Kolesa na skiroju so gumirana, ponujajo tihi hod in so zaščitena pred predrtjem, po potrebi pa jih lahko preprosto snamete in zamenjate za nova. Skupne dimenzije skiroja znašajo 62*32*70 cm. Nosilnost skiroja znaša 20 kg. Skiro se ponaša s sposobnostjo, da raste skupaj z vašim otrokom, ki bo z njim doživel veliko zabave in veselih trenutkov, tako da ga zagotovo ne bo dolgočasil.

Moderni skiro s tremi kolesi je veliko bolj stabilen, varen in udoben kot klasičen skiro. S skirojem se bodo otroci učili ohranjevati ravnotežje in razvijali svoje sposobnosti in motoriko. Skiro pomaga pri krepitvi mišic na nogah, otroci pa zahvaljujoč njemu preživljajo več svojega prostega časa na svežem zraku. Poleg tega pa trenirajo tudi svojo opreznost in reflekse. Med vožnjo na skiroju je priporočljiva tudi uporaba zaščitnih pripomočkov, to pa so ščitniki za kolena, zapestja in komolce ter čelada.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec kakovostnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik. Igrače imajo zaobljene oblike, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, pritegnile bodo vsakega najmlajšega otroka. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost62*32*70 cm
Skupna višina70 cm
Skupna dolžina62 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO162 Lopatka a hrable
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.