Leseni set Wooden Toy Assortment 3in1 Eichhorn železnica 20 delov kocke 85 delov in kocke 85 kom od 1-3 leta

Opis izdelka

Leseni set Wooden Toy ASsortment 3v1, nemškega proizvajalca Eichhorn prinaša otrokom od 1 leta dalje popoln set lesenih igrač, s katerim se bodo igrali leta in leta. Zabavali se bodo z leseno železnico, ki je proizvedena iz najkakovostnejšega bukovega lesa, ki bo otrokom prinesel neponovljivo doživetje pri igri s klasičnim naravnim materialom. 20-delni set vsebuje 8 lesenih tirnic z dolžino 20,5 cm, barvno lokomotivo z vagonom in tovorom, 3 zelene grmičke, 2 drevesi in 2 stavbi. Brezčasna železnica je skupne dolžine 164 cm in prihaja zapakirana v priročnem zaboju z vrvico, tako da jo lahko preprosto prenašate in tudi shranite.

Za še eno doživetje pa bo poskrbel set lesenih kock Wooden Toy Construction, ki vsebuje kar 85 delčkov. Ob sestavljanju 8 prevoznih sredstev in strojev se bodo otroci od 3. leta starosti na polno zabavali. Glavni deli s preciznimi detajli prilagojeni malim otroškim rokicam in so prav tako proizvedeni iz bukovega lesa. Dečki in deklice se bodo igrali konstruktorje, ob sestavljanju pa bodo preizkušali svoje spretnosti, razvijali logično mišljenje in tehnično predstavnost ter se učili potrpežljivosti. Kocke so zapakirane v priročen zaboj z vrvico, tako da jih lahko preprosto prenašate in tudi pospravite.

Za najmlajše otroke od 12. meseca je že pripravljen set 85 barvnih kock različnih oblik, s katerih se bodo dečki in deklice učili postavljati svoje prve velike zgradbe. Z igro bodo otroci povadili svojo fino motoriko, prostorski vid in logično mišljenje. Stilske kocke v pestrih barvah bodo v otroško sobico vnesle ustvarjalno in veselo vzdušje. Proizvedene so iz prvorazrednega bukovega lesa, v vaši družini bodo še leta in leta razveseljevale prihodnje generacije otrok.

Kocke imajo pozitivni vpliv na razvoj otrok, zvišujejo aktivnost njihovih možganov, oblikujejo njihovo osebnost, veščine in sposobnosti. Leseni set Eichhorn se ponaša z originalnim dizajnom in najvišjo nemško kakovostjo, zahvaljujoč kateri no še leta in leta videti kot nov. V otrocih spodbujajo ustvarjalno in abstraktno mišljenje, z njimi bodo odkrivali nove ideje in zamisli. Po vsakem sestavljanju kock bodo dobili zdravo samozavest in se zanašali na svoje lastne moči in sposobnosti. Vesele barve v kombinaciji z naravnim videzom bodo popestrile vsako sobico in ustvarile kreativno vzdušje.

Nemški proizvajalec Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam najkakovostnejše lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov, pri proizvodnji igrače je bil uporabljen izključno 100% les FSC®, pridobljen s trajnostnim gozdarstvom v Bavarskem gozdu. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Lastnosti

  • leseni set – železnica, kocke za zlaganje in kocke
  • vrhunska nemška kakovost znamke Eichhorn
  • igrača za več generacij 
  • za vsestranski razvoj otrok
  • izpolnjuje vse stroge norme in kriterije EU
  • primerna za otroke od 1. leta
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadojenčki
StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Dimenzije paketa3x 12*19*24 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3x 0,90 kg
Opomba100% FSC recycled
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.