Leseni počivalnik za otroke Outdoor Kids Sunchair Eichhorn s črtastim blagom zložljiv z UV filtrom nosilnost 40 kg

Opis izdelka

Leseni otroški počivalnik Outdoor Kids Sunchair, nemškega proizvajalca Eichhorn predstavlja izjemno darilo za vse otroke že od 3. leta starosti, ki radi preživljajo čas na vrtu s svojimi bližnjimi. Brezčasni počivalnik je proizveden iz prvorazrednega bukovega lesa, zeleno-bela črtasta prevleka pa iz kakovostnega blaga z nosilnostjo kar 40 kg. Počivalnik lahko hitro zložite, ne zavzema pa niti veliko prostora. Trdno leseno ogrodje je izjemno stabilno, otrokom bo zdržalo še leta in leta, prevleka pa se ponaša tudi z anti UV filtrom, zahvaljujoč kateremu bo ohranila žive barve tudi po daljšem času uporabe. 

Nemška kakovost in originalni dizajn počivalnika bo razveselil dečke in deklice. Zložljiv počivalnik je izjemno udoben, otroci lahko na njem sedijo dolgo časa, lahko pa ga nastavite na tri različne položaje, za še večje udobje. Vaši najmlajši ga bodo uporabljali pri kateri koli priložnosti, ob praznovanjih in obiskih, posedanju na sončku, na njem lahko uživajo v malici ali pa se igrajo igre. Stilski počivalnik iz lesa je hkrati odličen okrasni element za vsak vrt, otrokom pomaga ustvariti edinstveno vez z naravo. Širina sedeža meri 30 cm.

Nemški proizvajalec Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam fantastične lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov, pri proizvodnji igrače je bil uporabljen izključno 100% les FSC®, pridobljen s trajnostnim gozdarstvom v Bavarskem gozdu. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Dimenzije paketa101*4*43 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,05 kg
Nosilnost40 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.