Leseni okvir za fotografijo My Picture Frame Classique Home Kaloo 16*21 cm

Opis izdelka

Leseni okvir za fotografijo My 3D Pictures z izdaje Home, francoskega podjetja Kaloo je prikupen dodatek za otroško sobico, ki bo razveselil najmlajše dečke in deklice. V dizajnerski okvir iz kakovostnega in skrbno oskrbovanega lesa lahko vstavite najljubšo družinsko fotografijo, fotografijo dojenčka ali njegovih sorojencev. Čudovita zasnova v nežni modri barvi v stilu gozdnih živalic in rastlin bo prevzel vse otroke. Okvir s podstavkom lahko postavite na mizo ali pa zahvaljujoč priročni vrvici, obesite na steno. 

Na okvirju je ponazorjena prikupna slikica srne, ki pomaga pri razvoju otroške fantazije in predstavnosti. Z okvirjem Kaloo se v otroški sobici ustvari mirno in domače vzdušje, z njihovo pomočjo boste ohranili dragocene spomine, v otrocih pa prebudili občutek gotovosti in varnosti. Okvir je dimenzij 16*21 cm in se odlično poda k drugim dodatkom Kaloo z izdaje home.

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 20 let ukvarja z izdelavo igrač in dodatkov edinstvenega dizajna za najmlajše otroke. Proces izdelave igrač in dodatkov je docela nadzorovan, vsi pa izpolnjujejo stroge evropske standarde, s tem pa je zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Izdelki Kaloo so odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in trpežnost. Kaloo pazi na potrebe in želje najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč plišastim igračam Kaloo počutijo mirno in varno.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost16*21 cm
Dimenzije paketa22*2*18 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.