Leseni namizni nogomet Powerplay 4v1 Smoby – namizni nogomet, biljard, hokej in tenis od 8 leta

Opis izdelka

Namizni nogomet PowerPlay 4v1 je izjemna igralna miza, ki v sebi skriva več zabavnih iger. Primeren je za otroke od 8. leta starosti, z njim se bodo zabavali tako dečki kot deklice. Del namiznega nogometa so tudi 3 druge podlage, zahvaljujoč katerim se igra hitro spremeni na biljardno mizo, namizni tenis in namizni hokej. Vsi potrebni dodatki za igro teh športov so prav tako del seta: palice za biljard in krogle, loparji in žogice za namizni tenis, nogometne žogice in paki. Ta čudovita igrača za celo družino jamči ure in ure polne zabave in tekmovanj. Izzovite svoje najbližnje sorodnike in prijatelje na športne igre in tekmovanje, pri katerem vam bo čas minil kot bi mignil.

Večfunkcijska igralna miza Smoby je izdelana iz najkakovostnejših materialov, tako da je izredno varna in maksimalno stabilna. Njegov moderni dizajn, čudoviti detajli in obvezni pripomočki za 4 različne športe bodo na igro zvabili vsakega družinskega člana. S pomočjo športnih iger nogometa, hokeja, tenisa in biljarda se razvija fina motorika, koncentracija in potrpežljivost otrok. Prav tako se lahko učijo o upoštevanju pravil in osnovnih pravilih teh športov. Igranje nogometa in ostalih 3 iger spodbuja tudi zdravo tekmovalnost, otroci se želijo izboljšati, biti želijo preprosto najboljši. To je odlična igrača, pri kateri se bo otrok na igriv način razvijal in se z njo zabaval tudi s svojimi prijatelji dolgo časa, zato ne oklevajte in ga kupite tudi svojim malčkom.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec visoko kakovostnih plastičnih otroških igrač z realističnim dizajnom. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, vendar hkrati gladka in prijetna in žametna na dotik. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby je zagotovilo francoske kakovosti, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov, ki izstopajo na evropskem trgu. Dimenzije mize za igranje merijo 120*89*84 cm. Velikost igralne površine je 94*60 cm.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 8 let
PorekloFrancija
Velikost120*90*87 cm
Skupna višina90 cm
Dimenzije paketa114*80*30 cm
Skupna dolžina120 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža39 kg
Opomba94*60 cm - playing surface
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.