Leseni most Baby Gym Eichhorn za najmlajše od 3 mes

Opis izdelka

Leseni most Baby Gym, vrhunskega nemškega proizvajalca Eichhorn je odlična igrača za vse malčke od 3. meseca starosti dalje. Čudoviti most za najmlajše je proizveden iz prvorazrednega bukovega lesa, zahvaljujoč čemur je izjemno trpežen in stabilen. Brezčasni naravni videz v kombinaciji z veselimi barvami bo popestril vsako sobico, otroci pa se bodo igrali v prijetnem in domačem vzdušju. Veselijo se lahko različnih aktivnosti, ki jih bodo zabavale ure in ure. Preiskovali bodo lesenega zajčka s plišastimi ušeski, se igrali z barvnimi obročki in kroglicami ter se učili spoznavati nove barve in oblike. Ob igri jim lahko starši pripovedujejo zabavne dogodivščine zajčka, zahvaljujoč čemur se bodo še bolj zabavali.

Igrače na mostu bodo prevzele dečke in deklice, ponujajo jim odlične aktivnosti za razvijanje njihovih motoričnih in kognitivnih spretnosti. Material, uporabljen pri proizvodnji izpolnjuje stroge kriterije in standarde, da bi se otroci igrali v maksimalno varnih pogojih. Pestre in nežne barve na igračah so prilagojene potrebam najmlajših otrok, ki se učijo prepoznavati posamezne barve. Že od zgodnje starosti si bodo na tak način razvijali svoj prostorski vid, logično mišljenje in predstavnost. Z lesenim mostom Eichhorn boste vašim najmlajšim ustvarili najljubši igralni kotiček, v katerem bodo preživeli ure in ure. Mere izdelka znašajo 46*56*42 cm. 

Nemški proizvajalec Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam fantastične lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov, pri proizvodnji igrače je bil uporabljen izključno 100% les FSC®, pridobljen s trajnostnim gozdarstvom v Bavarskem gozdu. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 mesecev
PorekloNemčija
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.