Lesene kocke tovornjak Constructor Maxi Truck Eichhorn z velikimi 14 delčki za najmlajše od 24 mes

Opis izdelka

Lesene kocke Constructor Maxi Truck, nemškega proizvajalca Eichhorn bodo otrokom od 2. leta starosti priskrbele veliko veselih doživetij. Tovornjak je sestavljen iz 14 večjih delčkov, glavni delčki so proizvedeni iz najkakovostnejšega bukovega lesa, ki je prijeten na dotik. Stilske kocke v pestrih barvah bodo ure in ure zabavale dečke in deklice, pripomogle bodo tudi k vsestranskemu razvoju. Pri sestavljanju bodo prav tako povadili svojo fino motoriko, logično mišljenje in tehnično predstavnost. Vsak delček je prilagojen majhnim otrokovim rokicam, zato omogoča preprosto igro. Ko bodo vse kocke s figurico voznika sestavljene (hkrati služi tudi kot izvijač), se bodo lahko igrali voznika tovornjaka in prevažali tovor z različnimi barvnimi kockami. 

Kocke so priljubljeno darilo za vse otroke. Zvišujejo aktivnost njihovih možganov, oblikujejo njihovo osebnost in razvijajo spretnosti in sposobnosti. Kocke Eichhorn se ponašajo s precizno obdelavo detajlov, originalnim dizajnom in najvišjo nemško kakovostjo. V otrocih spodbujajo ustvarjalno in abstraktno mišljenje, dobivajo nove ideje in zamisli ter se učijo, kako realizirati svoje ideje. Po vsakem uspešnem sestavljanju kock dobijo zdravo samozavest, da se lahko zanesejo na lastne sposobnosti. Pri proizvodnji in obdelavi lesa so upoštevali najvišje standarde kakovosti, igrača izpolnjuje stroge kriterije kakovosti. Mere sestavljenega avtomobilčka znašajo 12*10*10 cm.

Nemški proizvajalec Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam najkakovostnejše lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov, pri proizvodnji igrače je bil uporabljen izključno 100% les FSC®, pridobljen s trajnostnim gozdarstvom v Bavarskem gozdu. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Lastnosti

  • kocke tovornjaka
  • 14-delni leseni set
  • vrhunska nemška kakovost znamke Eichhorn
  • igrača za več generacij 
  • za vsestranski razvoj dečkov in deklic
  • izpolnjuje vse stroge norme in kriterije EU
  • primerno od 24. meseca
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloNemčija
Dimenzije paketa9*29*21 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,42 kg
Opomba100% FSC recycled
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.