Lesene kocke letalo Constructor Maxi Airplane Eichhorn z velikimi 10 delčki za najmlajše od 24 mes

Opis izdelka

Lesene kocke Constructor Maxi Airplane, nemškega proizvajalca Eichhorn predstavljajo izjemno igračo za vse spretne in ustvarjalne otroke od 2 leta starosti. Čudovito letalo je sestavljeno iz 10 večjih delčkov, glavni delčki so proizvedeni iz najkakovostnejšega bukovega lesa, ki je prijeten na dotik. Prvorazredne kocke v pestrih barvah bodo ure in ure zabavale dečke in deklice, pripomogle bodo tudi k vsestranskemu razvoju. Pri sestavljanju bodo prav tako povadili svojo fino motoriko, logično mišljenje in tehnično predstavnost. Vsak izmed elementov se bo odlično podal v otroške rokice, saj omogoča preprosto uporabo. Ko bodo vse kocke s figurico pilota sestavljene (hkrati služi tudi kot izvijač), se bodo lahko igrali z letalom ali pa jih razdrli in znova sestavili. 

Kocke so najboljše darilo za vse otroke. Zvišujejo aktivnost njihovih možganov, oblikujejo njihovo osebnost in razvijajo spretnosti in sposobnosti. Kocke Eichhorn se ponašajo s precizno obdelavo detajlov, originalnim dizajnom in najvišjo nemško kakovostjo. V otrocih spodbujajo ustvarjalno in abstraktno mišljenje, dobivajo nove ideje in zamisli ter se učijo, kako realizirati svoje ideje. Po vsakem uspešnem sestavljanju kock dobijo zdravo samozavest, da se lahko zanesejo na lastne sposobnosti. Pri proizvodnji in obdelavi lesa so upoštevali najvišje standarde kakovosti, igrača izpolnjuje stroge kriterije kakovosti. Mere sestavljenega letala so 15*10*8 cm.

Nemški proizvajalec Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam najkakovostnejše lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov, pri proizvodnji igrače je bil uporabljen izključno 100% les FSC®, pridobljen s trajnostnim gozdarstvom v Bavarskem gozdu. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Lastnosti

  • kocke letalo
  • 10-delni leseni set
  • vrhunska nemška kakovost znamke Eichhorn
  • igrača za več generacij 
  • za vsestranski razvoj dečkov in deklic
  • izpolnjuje vse stroge norme in kriterije EU
  • primerno od 24. meseca
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloNemčija
Dimenzije paketa7*25*15 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,25 kg
Opomba100% FSC recycled
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.